04-10-2009, 12:11 AM
mkay...
since i left zup for some time now.. im back just to vote here.. nothing more.. (tox begged me to vote)
FallenAngel- the ideea is nice.. the Hell part fails.
Problema e blendul renderului cu backroundul... si... DEFINETLY textul...
ai facut ceva la Hell part... dar.. e prea MONOTON....si overburned also.
nibbles - lightingul e chiar o problema la tine.. .imi place flowul cum l-ai aranjat... insa e prea.. lighten o.o... ceea ce CHIAR m-a deranjat a fost partea dreapta a sigului... e empty si.. parca ai dat contrastul la minim acolo de e asa intunecat.. ,cand in partea stanga e overlightened.-still not bad.
Kazuki - simple sig...nothing much what to comment really...
Toxic- i really like the flow.. <3 the left part... insa c4dul ala de jos.. pe low opacity.. nui prea vad rostul acolo
insa... numi place "fumul" sau ce e ala din partea dreapta...
imi place cum ai pus in evidenta focal pointul
si.... CHIAR nu stiu ce dracu e aia din dreapta sus.. aia gri... dar ii place ochiului meu ceea ce vede acolo @.@
Kayura- nu-mi place deloc..adica...sincer.. de ce i-ai schimbat culoarea pielii? parca e constipata sau ceva...
tox got my vote.kthxbai!
since i left zup for some time now.. im back just to vote here.. nothing more.. (tox begged me to vote)
FallenAngel- the ideea is nice.. the Hell part fails.
Problema e blendul renderului cu backroundul... si... DEFINETLY textul...
ai facut ceva la Hell part... dar.. e prea MONOTON....si overburned also.
nibbles - lightingul e chiar o problema la tine.. .imi place flowul cum l-ai aranjat... insa e prea.. lighten o.o... ceea ce CHIAR m-a deranjat a fost partea dreapta a sigului... e empty si.. parca ai dat contrastul la minim acolo de e asa intunecat.. ,cand in partea stanga e overlightened.-still not bad.
Kazuki - simple sig...nothing much what to comment really...
Toxic- i really like the flow.. <3 the left part... insa c4dul ala de jos.. pe low opacity.. nui prea vad rostul acolo
insa... numi place "fumul" sau ce e ala din partea dreapta...
imi place cum ai pus in evidenta focal pointul
si.... CHIAR nu stiu ce dracu e aia din dreapta sus.. aia gri... dar ii place ochiului meu ceea ce vede acolo @.@
Kayura- nu-mi place deloc..adica...sincer.. de ce i-ai schimbat culoarea pielii? parca e constipata sau ceva...
tox got my vote.kthxbai!