Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sometimes love hurts

Cei doi se uitau ochi in ochi,aruncadu-si priviri fulgeratoare unul altuia. Dupa cateva zeci de secunde Sakura isi ridica mana cu intentia de a-l palmui pe brunet peste fata,insa acesta a fost mai rapid prinzandu-i mana intr-o stransoare destul de dureroasa. Hinata si Naruto se uitau putin surprinsi la cei doi,facand fete nedumerite.
- Auzi pustoaico,tu nu ridici mana la mine!zise Sasuke pe un ton arogant.
- Mai batranelule,mie nu imi zici tu ce sa fac,si nu te mai da atat de mare Domnule Miss Frumusete!ii replica Sakura privindu-l intens in ochi.
- Hei baieti,terminati!le-o taie scurt Naruto.
Rozalia s-a ridicat de pe brunet,fiind ajutata de catre fratele ei. Aceasta lua lesa lui Blade si isi continua drumul zicand:
- Naruto,eu ma duc sa ma plimb,nu am chef sa stau pe langa un asemenea specimen.Fata ii trimise niste priviri provocatoare,insa se intoarse repede cu spatele si pleca spre gelaterie.
Sasuke mai avea putin si exploda de furie,vroi sa fuga dupa rozalie sa ii zica vreo doua dar mana blondului il impiedica. Naruto il calma si toti trei se indreptara spre casa celor doi frati. In timp ce cei trei mergeau linistita pe strazi,in celalalt capat al orasului rozalia era cuprinsa de amintiri. Isi aduse aminte cum Sasuke plecase pentru razbunare,lasand-o singura,iar acum el era la fel de rece cu ea ca si inainte. Academia aducea cu ea multe peripetii,stransa ei legatura de prietenie cu Ino,care a fost destramata din cauza iubirii. Naruto,iubitul ei fratior,care mai mereu era langa ea si o binedispunea de fiecare data cand era abatuta,ea considera ca nu-l merita. Blondul era mult prea bun cu ea,ingaduindu-i fiecare injuratura sau lovitura cand era nervoasa. Insa baiatul stia ca nu o facea intentionat,o lasa sa isi descarce nervii asupra lui.
Rozalia a fost brusc intrerupta din firul amintirilor de catre Blade,care foarte hotarat,latra si se smuci din lesa alergand in fata. Fata il urma alertata si incerca sa apuce lesa ce se taraia pe jos. Cainele o lua la stanga,la fel de brusc ca si cum pleca,pierdandu-se in intunericul de pe acea straduta. Sakura merse si ea intr-acolo si il vazu cum disparea in intuneric. Afara sfanta maretie,luna,domnea pe cerul instelat. Straduta alaturalnica era slab luminata,doar de doua felinare,si alea cu becurile palpainde. Rozalia il striga pe Blade si inainta,in incercarea de a-l gasi. Merse pana la capatul stradutei si observa ca este o infundatura. Acum in fata ei se afla un mare zid de caramizi,iar in spate se auzeau zgomote ciudate.
''Gata Sakura calmeaza-te...Nu ti se poate intampla fix tie ceva,si si daca ar fi asa,tu esti puternica,poti infrunta pe oricine.Ce se aude?Ce e zgomotul ala?Probabil e vreo pisica sau vreun soricel ce cauta de mancare prin tomberoane.''incerca rozalia sa se linisteasca,insa inima ii batea cu o putere uluitoare,parca auzindu-se bataile in acea liniste mormantala. Disperata isi intoarse capul in stanga si-n dreapta. Mai apoi in fata ei se observa un fum dens de culoare portocalie,o silueta iesind din el. Fata cand il vazu se mai linisti si pasi cu destula incredere spre adolescent. Se pare ca Suigetsu fusese in tot acest timp...sau poate nu...
- Ce cauti aici si de ce incerci sa ma sperii?zise Sakura nervoasa si foarte iritata.
- Nu te intereseaza pe tine,si plus..Credeam ca tie nu ti-e frica de nimic si de nimeni,parca asa spuneai...
''Ooo,ce idioata sunt..imi amintesc,eu si gura mea mare.''se gandi rozalia realizand ca tocmai s-a dat de gol.
Suigetsu se apropie amenintator de fata,studiind-o din cap pana in picioare. O tranti de peretele din spatele rozaliei,si o imobiliza strangandu-i mainile intr-o stransoare deasupra capului. Cerceta fiecare particica a capului pana la bustul fetei,o mirosea ca si un caine,parca fiind obsedat de mirosul ei. Saraca Sakura se zbatea din rasputeri.
- Auzi fetito,imi placi,arati traznet,dar se pare ca esti cam incapatanata.
- Psihopatule lasa-ma in pace,urla rozalia cat putu de tare.
- Nu te zbate papusa,oricum daca nu vei fi a mea,atunci vei fi a sefului. Oricum esti demult rezervata. scurta Suigetsu disparand la fel de ciudat cum aparu.
Sakura respira usurata si o lua incetisor spre casa. Se gandea la ce ii spusese adolescentul si la Blade. Oare pe unde umbla potaia aia... Prinsa in ganduri nici nu observa ca ajunse acasa doar cand latratul puternic al unui caine o trezi. Recunoaste acele sunete,era Blade,se pare ca se intoarse acasa. Intra si urmari aceeasi alee serpuita pana cand ajunse la usa. O deschise usor nevroind sa faca mult zgomot. Cand ajunse in sufragerie avusese o mare surpriza:Hinata dormea in bratele blondului pe canapea,iar brunetul adormise pe fotoliu. Cei trei se uitau la un fulm de groaza,dar din cate se vede au fost cuprinsi de somn. Fata merse tiptil pana la scari pentru a nu fi auzita,insa fiind atenta sa nu se trezeasca cei trei,nu observa jucaria lui Blade care era pe scara si calca pe ea. Acea jucarie facuse un zgomot destul de tare incat sa il trezeasca pe brunet. Rozalia o zbughi pe scari,adolescentul nereusind sa se dezmeticeasca la timp pentru a auzi sau vedea ceva.
Insa Sasuke observa jacheta Sakurei pe cuier si urca dupa ea in camera. Intre timp fata isi facuse toaleta si se baga in pat. Fusese repede cuprinsa de taramul viselor deoarece era obosita dupa lunga zi. Sasuke se asigura ca nu este vazut,iar ca rozalia a adormit si intra in camera. Se aseza pe marginea patului si o privea. Era ca un inger,chipul de un alb pur,ochii verzi care acum probabil tanjeau dupa ochii lui,buzele frumos incadrate in fata perfecta. O privea incontinuu,neputandu-si lua privirea de la ea. Stia ca era o slabiciune pentru el,asa a fost si acum cativa ani si asa va fi mereu. O iubea,o iubea de mult timp,insa era prea mandru sa recunosca. Firul gandurilor i se rupse cand cele doua smaralde iesisera la iveala.
- Sasuke...
[Imagine: 7nION.jpg?1]

Răspunsuri în acest subiect
Sometimes love hurts - de Alexi - 15-09-2009, 05:04 PM
RE: Sometimes love hurts - de ellamanu - 19-09-2009, 10:28 AM
RE: Sometimes love hurts - de Eve. - 27-09-2009, 06:00 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 27-09-2009, 07:48 PM
RE: Sometimes love hurts - de Shadow. - 30-09-2009, 08:37 PM
RE: Sometimes love hurts - de Eve. - 10-10-2009, 08:19 AM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 17-10-2009, 07:15 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 27-12-2009, 10:32 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 02-01-2010, 10:57 PM