Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Logodna cu peripetii

[i]stiu ca am grabit actiunea scuzatima am sa incerc sa fac din ce in ce mai bine :)

Capitolul5

[color=#000000][i]
Toata noaptea nu am dormit,parca imi era frica sa inchid ochii si sa ajung in taramul viselor.
De obicei cand ma trezeam si vedeam soarele pe cer,zambeam,si eram gata pentru o noua zi plina de surprize placute,dar acum imi doresc practic sa nu ma fi nascut.Chiar daca ma minteam ca am sa lupt cu acest Sasuke si ca am sa inving,in fiinta mea stiam ca nu am sa reusesc,si acest razboi se va termina cand unul dintre noi va cadea prada celuilalt.Dupa socul de aseara,nu mai eram in stare sa gandesc limpede.Eram prinsa intre vis si realitate.M-am gandit sa fug,dar unde?Nu aveam nici bani,nu aveam nimic.Mi-am luat capodul pe mine,si am inceput sa ma pieptan.Privinduma in oglinda am ramas socata.Avea cearcane,pielea mea era alba,tremuram,iar cand am privit peria am observat ca parul a inceput sa-mi cada din cauza stresului.Doamne ce am fost si ce am ajuns.Am oftat adanc,apoi am luat telefonul sunando pe Casandra pentru o programare la coafor.Trebuia sa ma schimb,nu mai vroiam sa stau sa sa-mi plang de mila.Daca acest Uchiha ii place sa se joace,atunci voi putea si eu.Doar nu sunt mai prejos decat el.Cu noi sperante in mine care parca infloreau cu fiecare gand pozitiv,am coborat pentru a manca ceva.Coborand fiecare treapta,zambetul de pe fata mea inflorea.Nu vroiam sa le arat parintilor ca sunt trista sau altceva.Cand m-am indreptat spre bucatarie,m-am blocat vazand ca printul mic si rasfatat este in bucatarie,pe locul meu,citind ziarul, spunand din cand in cand ,,Ha!Ce minciuna!" sau ,,Ce praf!" savurand o cafea foarte relaxat.Am privit peste tot,dar parintii nu erau de gasit.Oare cum a intrat?Deoarece nu doream o conversatie cu el,m-am facut ca nu-l observ,si m-am indreptat spre frigider.Pentru prima data imi era frica in casa mea.
-Buna dimineata,vad ca te-ai trezit.Inainte sa indrebi,parintii tai sau dus cu parintii mei la banca,deoarece au ceva de incheiat,iar fratele tau este cu fratele meu in mall.
Nu spuneam nimic,doar il priveam.Oare fratele lui este la fel ca el?Nesimtit,rece,prost crescut etc?Tanarul ma privea la fiecare miscare pe care o faceam.Am luat laptele din frigider,dar era o problema,cerealele mele erau prea sus pentru mine.Cand am sarit pentru a le lua de pe raft,am simtit doua brate puternice ce mi-au prins mijlocul si mau ridicat.Dupa ce am luat cerealele,m-am intors si am ramas blocata in privirea brunetului care era ca un labirind pentru mine.Am vrut sa plec dar el ma tras langa el.
-Esti usoara ca un fulg de nea,si firava ca un inger.spune Sasuke incercand sa-mi cuprinda buzele intr-un sarut tandru,dar nu a reusit,deoarece m-am strecurat si m-am asezat la masa.Era tare dragut cand era asa sensibil si cand ma alinta,dar lupul isi schimba blana nu si comportamentul.Am incercat sa mananc,dar nu puteam,vorbele care mi lea spus imi cutreera toata fiinta.Dupa cateva inghitituri,am plecat din bucatarie.Era momentul ca sa plec la coafor.Mi-am luat o pereche de pantaloni trei sferturi negri, un sacou negru ce lam lasat descheiat pentru a mi se vedea sutienul negru,m-am incaltat cu o pereche de pantofi cu toc si am plecat.Cand mai aveam un pas si ieseam din casa,vocea tanarului ma oprit intrebanduma unde ma duc.M-am intors lam privit si pe un ton nepasator iam spus ,,De cand iti dau eu tie socoteala?" apoi am plecat,lasandul cu buza umflata.Eram fericita,pentru prima data iam facut fata,nu am mai fost lasa,si am fugit.
In timp ce conduceam,gandurile nu-mi dadeau pace deloc.Este asa frumos cateodata,pacat ca nu este genul meu,mai linistit,sa-i placa arta,sa fie contra violentei...etc.Prinsa in ganduri,nu am observat ca cineva ma urmarea.Era chiar Sasuke,ce se tinea dupa mine.Cand am observat,am vrut sa ma joc putin asa ca,am accelerat,si am incercat sa scap de el.Puteai observa de la o posta ca era nervos.Dupa ce am cresut ca am scapat de el,ducandul pe o strada infundata,mam dus spre coafor.Cand trebuie sa fac stanga,in fata mea era brunetul cu fata asa de haioasa,incat ma bufnit rasul.Am scos capul pe geam si prin rasete i-am spus sa se dea la o parte.Printul sa dat jos din masina si a venit la mine.Ma luat din masina,si ma lipit de masina.
-Credeai ca scapi de mine?Ha!Eu sunt mai rau ca ciuma sau orice boala vrei tu.Chiar daca nu accepti acum,am sa-ti intru pe sub piele,am sa umblu prin corpul tau,pana ajung la inima,si dupa ce ajung nu o mai fugi de mine ci din potriva o sa ma cauti.spune el plecand de langa mine.
-ESTI UN PROST,UN AFEMEIAT,BOULE....!!!tip eu dupa el.
Dupa ce a plecat m-am indreptat spre coafor.Intradevar am intarziat 10 minute,dar aveam mare nevoie de o schimbare.Am rugato pe Casandra sa ma tunda in scari,scurt,apoi mi-am facut manichiura si pedichiura.
Dupa ce am terminat cu schimbarea,m-am privit in oglinda si i-am spus lui Casandra:
-Casandra uite-o pe noua Sakura Haruno!O fata fara sentimente,rece,si cu puteri noi!
Chiar imi placea cum aratam,dar mai aveam nevoie de ceva,de o garderoba noua,asa ca m-am indreptat spre mall.Mi-am ales o gramada de bluze,pantaloni si costume sobre.

~Va urma~

oare cum va reactiona cand va vedea Sasuke schimbarea Sakurei?Sau nou comportament al ei?

Sakura tunsa:http://media.photobucket.com/image/sakura%20sexy%20girl/g-SUSone/Hot_Sakura_by_bleach_girl.jpg

Sasukehttp://media.photobucket.com/image/sasuke%20sexy/emo_girl_31/OOSasuke.jpg
[Imagine: senjo.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Logodna cu peripetii - de Mishelle - 22-09-2009, 10:10 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Shadow. - 22-09-2009, 05:52 PM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 23-09-2009, 10:42 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Uchiha_Sakura92 - 23-09-2009, 05:18 PM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Irukandji - 24-09-2009, 08:34 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 24-09-2009, 09:26 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de ellamanu - 24-09-2009, 07:43 PM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 25-09-2009, 10:08 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Irukandji - 25-09-2009, 11:17 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 27-09-2009, 11:00 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 28-09-2009, 09:34 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de DeathRebel - 28-09-2009, 08:22 PM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 30-09-2009, 08:14 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Minnie - 30-09-2009, 03:29 PM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 02-10-2009, 08:42 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Irukandji - 02-10-2009, 09:47 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de nemo-chii - 10-10-2009, 03:48 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 10-10-2009, 03:24 PM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Minnie - 10-10-2009, 08:05 PM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Mishelle - 20-10-2009, 08:31 AM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Shadow. - 20-10-2009, 07:55 PM
RE: [naruto]~Logodna cu peripetii~ - de Corina. - 24-10-2009, 05:28 PM
RE: [naruto]~Logodna cu peripetii~ - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 02:49 AM
RE: [naruto]~Logodna cu peripetii~ - de Marty:X - 19-11-2009, 09:00 PM
RE: ~Logodna cu peripetii~ - de Shadow. - 15-12-2009, 01:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  PERIPETII LA NIVEL GANDACESC(la nivel de gandac) oV!K!o 1 2.641 02-01-2011, 12:44 AM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.362 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  O aventura cu peripetii †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † 22 20.952 13-07-2009, 07:15 PM
Ultimul răspuns: uchiha_blood_angel

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)