26-09-2009, 10:29 PM
Buna, scuze ca mi`a luat atat sa ajuns aici. Vad ca ai ajuns deja la zi. Daca eram in locul tau eu nu mai postam nimic, drept dovada uite asta am facut si eu. E pacat ca ti`au fost sterse posturi, ce sa mai zic de mine care nu mai am niciun fic.
Ma rog. O sa`ti dau un reply mare ca sa recuperez tot ceea ce am pierdut.
In primul rand greselile din capitolul 11, pentru ca la celelalte am precizat in posturile sterse.
Asaaa. Mai departe.
Dialog ai destul si ce ai e bine.
Naratiune buna, mai merge lucrat la exprimare.
Descriere nu prea :)).
Personajele imi plac, foarte simaptice.
Povestea e interesanta si nu mi se pare ceva gen Twilight cum am vazut ca se zisese mai inainte.
Si cam atat.
Spor in continuare si multa inspiratie si chef - asta pentru ca mie nu prea mi`a mai venit chefu` in ultimul timp :)).
Noroc, sper sa`ti citeasca cat mai multa lume ficul, pentru ca merita.
Pe mine te rog sa ma scuzi daca nu o sa mai trec pe aici. As vrea sa ma las un pic de Zup pentru ca m`a enervat foarte tare si nu ma deranjeaza sa zic chestia asta aici.
Bye si spor la lucru. :bye:
P.S. Nextul ai putea sa mi`l dai pe mess? ;;)
:*
Ma rog. O sa`ti dau un reply mare ca sa recuperez tot ceea ce am pierdut.
In primul rand greselile din capitolul 11, pentru ca la celelalte am precizat in posturile sterse.
Citat: eu nu am nici un chef-> niciun
Citat: Stau si mazagalesc pe foaia ramasa inca alba pe jumatate.-> suna urat. Consider ca suna mai bine : " Stau si mazgalesc pe foaia jumatate alba" sau ceva de genul.
Citat:o descriere a catelului->castelului :))
Citat:Va dau eu magie de va iasa pe nas!-> aoleeeeoooo dar ce urat suna. Poate ceva de genu` : "Lasa ca va dau eu magie de va iese pe nas"
Citat:Imi venea sa ma intorc si sa i scot limba...ce te uiti asa la mine broscatura?-> nu`mi place cand dupa punctele alea de suspensie incepi cu litera mica. Gen : "Imi venea sa ma intorc si sa-i scot limba. Ce te uiti asa la mine broscatura?"
Citat:Doar creatorii varjii-> vrajii cred.
Asaaa. Mai departe.
Dialog ai destul si ce ai e bine.
Naratiune buna, mai merge lucrat la exprimare.
Descriere nu prea :)).
Personajele imi plac, foarte simaptice.
Povestea e interesanta si nu mi se pare ceva gen Twilight cum am vazut ca se zisese mai inainte.
Si cam atat.
Spor in continuare si multa inspiratie si chef - asta pentru ca mie nu prea mi`a mai venit chefu` in ultimul timp :)).
Noroc, sper sa`ti citeasca cat mai multa lume ficul, pentru ca merita.
Pe mine te rog sa ma scuzi daca nu o sa mai trec pe aici. As vrea sa ma las un pic de Zup pentru ca m`a enervat foarte tare si nu ma deranjeaza sa zic chestia asta aici.
Bye si spor la lucru. :bye:
P.S. Nextul ai putea sa mi`l dai pe mess? ;;)
:*