Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu te baza pe incredere!

In curtea scolii cei doi amorezi se sarutau de zor. Dupa ce buzele celor doi s-au despartit, cativa elevi si-au dorit ca rozalia sa le dea autografe, insa iubitul ei a luat-o de mana si i-a lasat pe colegii lui cu pixurile si carnetele in mana. Cand blondul si roscatul au dat fata in fata, cei doi nu prea s-au agreat. Adolescenta le-a facut cunostita, iar baietii si-au zambit fals si si-au strans mainile. Clopotelul a anuntat inceperea orelor, iar Alexia si Vico si-au luat la revedere de la iubitii si prietenii lor si s-au dus in clasa lor.
In clasa 10 B, dirigintele copiilor, Kakashi Hatake, tocmai si-a facut aparitia si l-a rugat pe Juan David sa se prezinte. Fetele erau fermecate de adolescent si asta o includea si pe Avril. Bruneta il privea vrajita pe baiat, in timp ce fratele si prietenul ei radeau de ea. Fata le-a dat cate un pumn in cap si si-a intors privirea. Argintiul l-a pus pe roscat in aceeasi banca cu bruneta. Dupa ce au facut cunostinta, fotomodelul a inceput sa discute cu bruneta.
- Deci? Cum ai ajuns sa fii fotomodelul Canadei?
- Unchiul meu si-a inceput afacerea Golden Rose si a avut nevoie de o imagine si m-a convins sa fiu fotomodelul firmei. Afacerea a luat amploare si am devenit cunoscut odata cu ea. Iar acum mi-am dorit ca partenera pe Xia.
- Cu ce drept imi tutuieste iubita? Pentru tine e Alexia Uchiha.
- E treaba mea cum vorbesc cu partenera mea. Si in plus nu fac altceva decat sa ii indeplinesc dorintele.
Blondul a vrut sa ii dea un pumn, insa brunetul si sora lui l-au impiedicat. Dirigintele s-a intors cu fata de la tabla, insa totul era normal. Cand acesta s-a intors inapoi, la fel au facut si cei doi baieti. Ryan il privea cu multa ura pe adolescent. Isi pregatea pumnul, insa prietenul lui il tinea.
- Ryan calmeaza-te! Asculta Juan David! Ce vrei de la sora mea? De ce tocmai pe ea ai vrut-o ca partenera?
- O vreau pe Alexia! Am vazut-o odata si mi-a picat cu tronc. Sa va spun ceva? Mereu obtin ce imi doresc, asa ca ai grija Ryan. S-ar putea sa iti fur iubita, mai ales ca imi voi petrece aproape tot timpul cu ea.
Blondul a dat cu pumnul in banca si s-a ridicat de pe scaun, parasind incaperea. Brunetul l-a privit pe fotomodel, apoi si-a privit amica, care dezaproba din cap. Ryan se apropia de clasa iubitei lui cu nervozitate. A batut usor in usa si a deschis-o. Fetele au inceput sa ii strige numele, in timp ce profesoara incerca sa le linisteasca. Baiatul i-a cerut voie profesoarei sa o lase pe Alexia cateva minute. Dupa ce a primit permisiunea profesoarei, rozalia a iesit din clasa, unde a fost prinsa puternic de mana si dusa in curtea scolii. Blondul s-a intors cu fata la ea si i-a lipit trupul de al ei, sarutand-o brutal. Limba lui s-a strecurat printre buzele fetei in mod violent. Si-a pus mana in parul adolescentei adancind-o mai mult in sarut si permitand limbii lui sa intre mai adanc in gura fetei. Fotomodelul se zbatea in bratele iubitului ei, pana cand acesta i-a dat drumul.
- Ryan de ce ai facut asta? Nu vreau sa ma mai saruti in felul asta.
Baiatul s-a apropiat de iubita lui. Si-a pus mana pe talia ei, apropiindu-l pe el. Adolescenta si-a pozitionata mainile pe abdomenul tanarului. Cei doi se priveau in ochi
- Imi pare rau iubito! Dar idiotul ala mi-a spus ca te vrea pentru el si mi-a mai spus ca mi te poate fura.
- Esti gelos Ryan? Pe Juan David?
Baiatul nu a spus nimic. Si-a intors capul privind asfaltul. Rozalia i-a luat chipul intre maini si l-a sarutat usor pe buze, privindu-l in ochi.
- Iubitule, nu ai de ce sa fii gelos. Tu esti cel pe care il iubesc si in plus Juan David e doar partenerul meu. Ryan daca crezi ca nu imi poti face fata, ne putem desparti! spuse tanara plecand din bratele baiatului. Nu a facut multi pasi, deoarece blondul a tras-o inapoi in bratele lui si a sarutat-o pe buze. Limba lui s-a strecurat cu tandrete printre buzele fetei, atingand-o pe a ei.
- Xia te iubesc! Normal ca ti-as face fata, iubito. Nimeni si nimic nu ne va desparti.
Cei doi nu si-au dat seama ca s-a sunat si s-au mirat cand i-a vazut pe ceilalti. Alex avea un brat dupa gatul lui Vico, in timp ce Avril avea privirea pierduta. In spatele fotomodelului si-a facut aparitia roscatul. Acesta si-a luat la revedere de la Alexia, Alex, Vico si Avril si a plecat acasa. Si-a apropiat masina de blond si mai avea putin si il calca, insa acesta s-a ferit. Rozalia si blonda s-au apropiat de prietena lor si au luat-o deoparte pentru a vorbi. Bruneta le-a marturisit ca incepe sa se indragosteasca de roscat, insa era constienta ca nu avea nici o sansa cu el, pentru ca fotomodelul era indragostit de Alexia. Tanara se simtea prost, stiind ca din cauza ei, bruneta nu putea fi fericita. Avril s-a scuzat si a plecat in clasa.Ramase singure, cele doua verisoare au observat ca roscata se apropia nervoase de cele doua.
- Esti o curva Vico! Nu a durat mult si ti-ai dat jos arama!
- Despre ce.. fata nu a putut sa spuna nimic, deoarece Karen s-a napustit asupra ei si a inceput sa o loveasca. Mainile roscatei erau prinse in parul blondei, paruind-o puternic, insa Vico nu s-a lasat mai prejos si a inceput si ea sa o paruiasca. Rozalia tipa la amandoua, in timp ce cativa elevi le-au incojurat pe cele trei. Fotomodelul a prins-o pe roscata de talie, incercand sa o elibereze pe verisoara ei, insa fata a impins-o puternic, reusind sa ca Alexia sa se lovesca de asfalt. Nu a durat mult si Alex impreuna cu Ryan au aparut langa cearta. Blondul a luat-o pe roscata de pe blonda, in timp ce brunetul si-a luat iubita in brate. Rozalia s-a ridicat de la pamant si apropiat de fratele si verisoara ei. Roscata ii privea pe cei trei cu multa ura.
- Ce se intampla cu tine Karen? De ce ai atacat-o pe Vico?
- Taci proasto, taci! E numai vina ta! Daca nu nu veneai inapoi acasa eu eram iubita lui Alex, nu curva de Vico.
Fotomodelul s-a apropiat de prietena ei si i-a dat o palma puternica peste fata.
- Niciodata, asculta-ma bine! Niciodata sa nu mai indraznesti sa imi insulti verisoara, pentru ca vei avea de a face cu mine. Tu nu stii de ce sunt in stare cand vine vorba de a-mi apara apropiati.
- Se vede ca nu ai avut o mama care sa te creasca. Ai ramas mereu aceeasi salbatica pe care o cunosc. Nu inteleg de ce toti baietii mor dupa tine si cum de esti fotomodel. Te-ai culcat cumva cu bunicul tau ca sa te lanseze?
Tanara i-a dat un pumn in fata si un abdomn. A vrut sa faca mai multe, insa fratele ei a luat-o in brate, imobilizandu-i bratele.
- Am crezut ca esti prietena mea Karen! Am crezut in tine atata timp, dar se vede ca nu esti altceva deca o usuratica. Dar te-ai inselat. Fratele meu e in bratele lui Vico si nici nu stii cat ma bucur de asta. Cu toata popularitatea ta si cu toate farmecele tale, nu ai reusit sa il tii pe Alex pentru tine. Sa iti spun ceva? Nu ai fost decat o distractie pentru el, nimic mai mult!
Directoarea si-a facut aparitia in curtea scolii si dupa un mic dialog cu Vico, blonda a luat-o pe roscata cu ea. Alex i-a dat drumul surorii lui si a plecat cu iubita lui in curte, in timp ce Alexia s-a dus in bratele blondului.
In curtea scolii, Vico si Alex stateau imbratisati pe o banca. Baiatul o mangaia pe cap, in timp ce fata se juca cu mana lui.
- Nu-mi vine sa cred ca ti-a facut Karen! Esti sigura ca esti bine?
- Da sunt bine! Ma bucur ca Alexia i-a dat peste nas. Acum vezi ca nu e usor sa fii popular?
Tanarul a inceput sa rada si a sarutat-o usor pe buze pe adolescenta. Observand ca s-a sunat, cei doi s-au despartit si s-au dus la clasele lor. Orele au trecut foarte repede. Dupa ore, rozalia si-a luat la revedere de la ceilalti si s-a dus la studioul foto pentru a sesiunea foto.

Răspunsuri în acest subiect
Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 13-07-2009, 06:35 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 06:57 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 13-07-2009, 07:50 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de D@n@ - 13-07-2009, 08:00 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 13-07-2009, 09:20 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 13-07-2009, 09:30 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 09:36 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 18-07-2009, 03:44 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Marty:X - 21-07-2009, 01:47 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 20-07-2009, 06:26 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 23-07-2009, 02:03 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Marty:X - 23-07-2009, 02:57 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Summer - 24-07-2009, 02:22 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 27-07-2009, 07:32 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 27-07-2009, 09:44 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 29-07-2009, 07:02 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 16-09-2009, 05:02 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 17-09-2009, 06:36 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 19-09-2009, 04:25 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 23-09-2009, 05:51 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 26-09-2009, 06:58 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 30-09-2009, 02:32 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 02-10-2009, 04:49 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 24-10-2009, 09:13 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Minnie - 24-10-2009, 10:45 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 29-10-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Minnie - 29-10-2009, 10:42 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 07-11-2009, 06:22 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 01:32 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 15-11-2009, 01:15 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 05-12-2009, 05:32 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 15-12-2009, 01:43 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Khonsu - 15-12-2009, 01:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Am incredere in tine ! Redhead Rules 3 5.211 09-09-2008, 11:13 PM
Ultimul răspuns: Redhead Rules

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)