Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shadows and Dust [+16]

Chapter four: Bet you will!

”Oui...daca ati fi ascultat cu toti cu atentie aceasta mica poezie ati fi inteles, este vorrrba de biblioteca, prrobabil exista acolo o carrrte desprre istorria acestei case.” raspunse Steph cu un zambet uriasi, se vedea pe mimica ei cat de mandra era de ea.
Ma uitam uimita la ea, avea dreptate , era chiar foarte clar si totusi eu nu am putut sa realizez asta. Poate chiar nu am ascultat cu atentie. I-am zambit, eram mandra de ea.
”Hai sa mergem , ce mai asteptam?”zise deodata Noelene entuziasmata.
”Nu arre rrost sa merrrgem cu toti, o sa ne incurrcam mai mult. Avand in vederrre ca e idea mea , eu zic sa vina Amee si Darren cu mine!”
”Daren inteleg , ca are super inteligenta whatever, dar de ce Amee?”
Am ridicat usor spranceana dreapta, Krystal chiar simtea nevoia sa se bage in seama mereu si mereu? Steph era prietena mea, aveam tot dreptul sa merg , orice ar fi. Si oricum , eu stiam cum arata o biblioteca , nu ca ea.
”Eu sunt de acord .” aproba Daren zambindu-mi.
”Draga mea , Krystal, eu merg cu ei pentru ca spre deosebire de tine, am mai citit o carte din cand in cand.” am raspuns eu pe un ton sarcastic, eram multumita de acest raspuns.
Toti au inceput sa rada, Krystal era furioasa , a ridicat mana spre mine amenintator, am simtit ca vroia sa imi fure energia. Chiar glumea nu? Nu numai ca eram imuna la orice ar vrea sa faca dar toata puterea mea se baza pe energie. I-am zambit si am ridicat usor mana formand un camp de energie in jurul ei , numai putea deloc sa-si foloseasca puterile, am zambit ironic.
”Ce sa zic...” raspunse ea dupa ce am eliberat campul din jurul ei. S-a intors pe calcaie, cu parul blond in aer si a plecat furioasa din camera.

”Pe aici pe undeva trebuia sa fie biblioteca...”
M-ai fusesem odata in biblioteca, era o camera imensa , decorata in stil foarte vechi, cred ca erau milioane de carti. Toate genurile , stilurile, pana si cele mai noi carti erau acolo.
Am impins usa mare cu mainile, usa s-a deschis cu un scartait puternic. Daren a scos un sunet scurt de uimire, se pare ca el nu descoperise inca biblioteca. Cu inteligenta lui era probabil la fel sau poate mai pasionat decat mine de citit.
” E imensa!” exclama Steph foarte dezamagita.
”O sa fie destul de greu sa gasim tocmai cartea despre casa asta.”
”Ba chiar deloc , Darren , chiar deloc. Tu ai vederea foarte dezvoltata, cauta orice carte cu numele:Raynham Hall Mansion, iar apoi te rog sa ma lasi in capul tau sa vad unde ai vazut-o si eu o sa o aduc aici foarte usor!” am raspuns eu zambind.
”Esti geniaaaala!” tipa Steph fericita.
Daren a dat usor din cap , ochii lui au devenit deodata de o culoare ciudata, gri. Am inchis ochii si am intrat in gandurile lui, il vedeam cum cauta cartea prin biblioteca. Era fascinant sa privesti prin ochii lui, vedea toate detaliile cu exactitate.
Dupa vreo trei minute de cautare continua a gasit cartea, am zambit multumita si exact cand sa ies am vazut imaginea mea zambind, era ciudat, am iesit din capul lui si am intins mana, cartea a inceput sa pluteasca usor spre noi. Era o carte veche cu imbracaminte de piele neagra, parea importanta. Mi-a ajuns in sfarsit in mana, era grea si avea un puternic miros de vechi, m-am uitat la cei doi si am oftat.
”Hai sa ne asezam jos.”
Ne-am asezat la o masa lunga , unul langa altu si am deschis cartea. Ma uitam uimita la povestea care era scrisa in litere formale si negre.
Lord Silverkin, era un nobil foarte bogat acum vreo trei secole, s-a casatorit cu o femeie foarte frumoasa pe nume Anne , in cinstea ei a construit aceasta casa uriasa. Ea a devenit obsedata de aceasta casa , continua sa construiasca la ea , pana sotul ei a avut probleme financiare si s-a sinucis in aceea casa. De atunci casa ar fi fost blestemata, miturile spun ca se construieste singura si oricine intra numai iesea. A fost o perioada cand era deschisa turistilor dar pentru ca toti dispareau in mod misterios, casa nu a mai fost vizitata de peste cincizeci de ani. Legendele spun ca numai o singura persoana poate ridica blestemul.
Ne uitam unul la altu , eram destul de socati dar in acelasi timp ingrozititi. Daca aceste mituri despre casa sunt adevarate si niciunu din ei nu e cel care poate ridica blestemul ..atunci o sa moara aici? Nu era un viitor prea promitator, singurul lucru care puteam sa-l facem era sa fim cuminti si urmam instructiunile si sa speram ca pana la urma o sa iesim.
”Nu e chiar o veste buna.” zise Daren pe un ton ironic.
”Hmm, macar stim cat de cat in ce ne-am bagat...eu zic sa punem cartea la loc.”
Cu o singura miscare din mana cartea a zburat la locul ei.
”Veniti repede, am gasit ceva genial..” tipa Noelene cu un zambet mare si entuziasmat pe fata. Cobora cu repeziciune scarile. Noi stateam in sufragerie , eu si Steph discutam diferite chestii, cum ar fi carti , filme si alte schimburi de experienta in timp ce Krystal ii umplea capul lui Abby cu tot felu de tampenii, gen care baiat e mai dragut si ca toti o plac si tot felul de lucruri superficiale care ma faceau sa rad.
M-am uitat la Noelene cu o privire confuza. Ce putea sa fie asa genial? Ne-am adunat toate in jurul ei foarte curioase sa aflam.
” Luati-ma toate de mana, ca sa va teleportez pe toate pana acolo..”
” Chiar poti sa teleportezi inca patru oameni cu tine?” am intrebat usor speriata.
”Fara probleme, am teleportat eu si mai multi.” raspunse ea zambind.
Am luat-o usor de brat, nu prea am simtit nimic, era ca si cum erai intr-un tunel si apoi am aterizat la locul faptei. Imi simteam picioarele ca gelatina, era obositor sa te teleportezi. Mi-am ridicat privirea , am ramas cu gura cascata, era visul oricarei fete. Era o camera imensa, plina de haine , cosmetice , era ca un magazin imens special pentru noi, avea pana si cabina de proba. Orice ne tinea aici , chiar vroia sa ne simtim cat de bine se poate, poate doar poate avea un scop si nu vroia doar sa se joace cu mintile noastre.
”Am verificat , sunt diferite marimi, cred ca sunt toate marimile noastre, e absolut grozav.”
Toate eram foarte entuziasmate de aceasta noua descoperire, mai ales Krystal care ar fi vrut sa puna cu totul stapanire pe tot dulapul. Abby era singura care nu parea sa fie prea interesata de haine si chestii feminine. Statea retrasa si din cand in cand mai zambea atunci cand vedea ceva care ii placea.
”Fetelor, daca tot suntem adunate aici toate, vroiam sa va impartasesc ceva. Abby stie deja , desigur. Pun pariu cu oricine vrea din camera asta ca in maxim doua luni o sa fiu cu fiecare baiat din casa asta.”
Ma uitam la Krystal cu o expresie scarbita pe fata, chiar atat de disperata putea sa fie fata asta?! Nu avea standarde , nu avea limite. O credeam in stare sa faca asta , dar totul depindea de baieti , daca vroiau sa se distreze cu ea sau nu .
Noelene a dat din cap razand.
”Eu pun pariu cu tine ca nu poti , cine pierde trebuie sa fie servitoarea celeilalte pentru o saptamana.”
Parea foarte sigura pe ea, i-am zambit , se pare ca nu eram singura care o dispretuia din suflet pe Krystal.
”De acord, dar niciuna din voi nu are voie sa le zica baietilor nimic de pariul asta , altfel pica.”
Toate am dat din cap , chiar urma sa fie foarte distractiv.
”In seara asta o sa ma duc la Benjamin sa ma intalnesc cu el...” raspunse ea zambind.

Stateam in pat si ma gandeam la Krystal si Benjamin. O sa fie el atat de fraier incat sa-i cada in plasa blondei? Dar daca ma gandeam mai bine, nici nu-l cunosteam pe Benjamin, parea un baiat de treaba dar nu vorbisem niciodata cu el , numai cu el.
Vocea melodioasa a lui Steph m-a speriat.
”Oulala sunt un geniu!”
”Hmm?”
”Ma gandeam sa ne facem invizibile si sa o urrmarrium pe Krrrystal , sa vedem ce face cu Benji!” raspunse ea sarind in sus de entuziasm.
”Da dar cum o sa aflam cand si unde?”
”Très simple , o sa intrrri in capul ei si o sa afli ce arrre de gand.”
”Nu prea imi place sa fac asta oamenilor, dar avand in vedere ca Krystal nu e exact om , merge!”
Am inceput amandoua sa radem, am inchis ochii si am inceput sa caut creierul lui Krystal, in drumul meu m-am oprit in capul lui Darren , gandea pe germana cu toate ca era din SUA, de cand a aflat ca pot sa citesc ganduri, oare imi ascundea ceva?
Nu a fost asa greu sa o gasesc pe blondina, se gandea la Benjamin , am zambit.
”Se intalnesc in camera ei sa se uite la un film in zece minute, deja l-a invitat.”
”Perrrrfect , tine-ma de mana , orrrice ai face nu da drrrumul , trrrebuie sa ma concentrrrez destul de tarre.”
Degetele noastre s-au intersectat, o tineam stras, imi era putin frica, nu mai facusem niciodata ceva in genul asta. Era foarte amuzant sa fii invizibila, treceam pe langa toata lumea fara sa ne observe nimeni, noi ii vedeam perfect , ei habar nu aveau ca noi eram acolo.
Am ajuns exact la timp, Krystal ii deschidea usa lui Benjamin, ne-am strecurat usor pe langa el , norocul nostru ca eram slabute, am rasuflat usurata. Nu puteam sa scoatem prea multe sunete , cu toate ca nu ne puteau vedea asta nu insemna ca nu ne puteau auzi. Ne-am asezat foarte siletios pe covor si ne uitam acum la cei doi.
Blonda avea aceasi rochie neagra , scurta si decoltata de noapte care o vazusem si acum cateva zile. Avea parul blond prins intr-o codita lejera, era machiata in exces ca sa arate mai bine. Buzele ei erau conturate cu un rosu aprins care se potrivea bine cu parul lung si blond.
Arata destul de bine, din nefericire. Mi-am lasat capul in jos , uitadu-ma la mine, aveam niste blugi simpli , negri si stramti si o bluza alba pe un umar destul de larga. Ma simteam inferioara , nu puteam sa fiu sexy , seducatoare , frumoasa. Eu eram eu, baietoasa, amuzanta ,sarcastica, ciudata, urata. Cel putin asa ma simteam.
Steph m-a impins putin cand a vazut ca nu eram atenta, am zambit si mi-am intors dinou privirea catre cei doi porumbei. Krystal statea lipita de el si se uita la film , insa Benjamin era prea concentrat sa se uite in decolteu generos al fetei, care era desigur ajutat de un sutien cu mult push-up, ca sa mai observe ce se intampla in film.
”Oh Benji” zise aceasta agatandu-se cu mainile de gatul lui.
”Ce e?”
”Nu stiu cum sa-ti zic, ma simt asa penibil, dar eu...de cand te-am vazut m-am indragostit de tine?!” se agita , jucandu-se foarte inocent cu o suvita din parul ei blond, stia sa joace teatru , nu gluma.
”Cum ramane cu Luis?” intreba el mirat.
”Luis?? Suntem doar amici... nici nu se compara ..” raspunse ea foarte indignata, de parca era cea mai mare idiotenie pe care o auzise.
”Ah..” nici nu apuca sa zica ceva Benji, ca Krystal era deja deasupra lui sarutandu-l foarte pasional. Eu si Steph ne uitam cu gura cascata in timp ce atmosfera se infierbanta, ... foarte tare! Benjamin ii ridicase rochia , care oricum era minuscula, si o pipaia incontinuu, in timp ce ea tragea de tricoul lui. Era clar, populatia masculina gandea cu alt creier, nu ca m-as fi asteptat mai mult din partea barbatiilor dar am crezut ca ei fiind totusi mai speciali decat restul...poate puterile lor paranormale le dadeau un plus de neuroni, dar nu !
Usa se deschide deodata larg, imi sarise inima din piep. Respiram mai greu , am vrut sa ma ridic dar m-am impiedicat, noroc ca ma tinea Steph de mana. Acolo era Luis, cu ochii mari se uita furios la cuplul pe care il deranjase din sarutarii.
[Imagine: amesiggie.jpg]

The bitterest feudes are always labours of love

[Imagine: itachisig2al4.png]

Răspunsuri în acest subiect
Shadows and Dust [+16] - de Kita - 15-09-2009, 09:41 AM
RE: Shadows and Dust [+16] - de LoveNight - 15-09-2009, 06:50 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 15-09-2009, 08:01 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 15-09-2009, 11:25 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 16-09-2009, 10:12 AM
RE: Shadows and Dust [+16] - de LoveNight - 16-09-2009, 06:22 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 16-09-2009, 09:31 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de LoveNight - 16-09-2009, 09:44 PM