15-02-2008, 02:39 PM
Mi-a placut foarte mult acest capitol.Descrierea sentimentelor si frazele folosite sunt superbe. Ai foarte mult talent. Imi place dramatismul de care da dovada ficul. Intr-adevar, razbunarea e arma prostului daca nu e realizata cum trebuie...
Daca vrei fericirea eterna, iarta! Mi-a atras foarte mult atentia aceasta propozitie. Oricum absolut superb. Am citit ieri, dar postai azi k am avut de invatat!
Pui foarte mult accent pe psihologia personajelor, pe ceea ce gandesc. Ai avut mici greseli de tastare datorita oboselii, dar tie ti se iarta. Daca s-ar ecraniza ar fi o continuare la anime foarte buna, demna de invidie.
Scrii mult mai bine decat mine, am multe de invatat de la tine!
Daca vrei fericirea eterna, iarta! Mi-a atras foarte mult atentia aceasta propozitie. Oricum absolut superb. Am citit ieri, dar postai azi k am avut de invatat!
Pui foarte mult accent pe psihologia personajelor, pe ceea ce gandesc. Ai avut mici greseli de tastare datorita oboselii, dar tie ti se iarta. Daca s-ar ecraniza ar fi o continuare la anime foarte buna, demna de invidie.
Scrii mult mai bine decat mine, am multe de invatat de la tine!
It's a game...