Eto... Cu toate ca nu prefer pe niciuna... :o15: o aleg pe Sakura... In Shippuuden mai evolueaza ... Si e mai puternica ... Chiar daca tot e pink [pink hair, pink brain, pink mind and so on ...], e draguta uneori ^^ Adica mie imi place cand plange [:302:] ... dar cel mai mult cand se enerveaza pe Naruto ... ^^ ["Shannaro"] ... si e fain ca nu numai Naruto are ceva specific lui [ca "Dattebayo"], ci si Sakura ... [I just said "Shannaro" >.<] ...
Ino m-i se pare prea... Plictisitoare ... si prea cu Sasuke in cap [adica si Sakura ~ motiv pentru care nu le prefer ~ e la fel, dar ea ... nu stiu de ce vad asa o diferenta de mare dintre ele ...] dar ea ii schimba ... Cand a aparut Sai [deh, inca nu a aparut ce zic eu, e inca in manga ~ so spoilers ~] "Don't you think he looks like Sasuke-kun?" :scared: nu zi ca-i place si de Sai ... Damn... nu o prefer deloc pe Ino ... So Sakura's my fave ^^
Ino m-i se pare prea... Plictisitoare ... si prea cu Sasuke in cap [adica si Sakura ~ motiv pentru care nu le prefer ~ e la fel, dar ea ... nu stiu de ce vad asa o diferenta de mare dintre ele ...] dar ea ii schimba ... Cand a aparut Sai [deh, inca nu a aparut ce zic eu, e inca in manga ~ so spoilers ~] "Don't you think he looks like Sasuke-kun?" :scared: nu zi ca-i place si de Sai ... Damn... nu o prefer deloc pe Ino ... So Sakura's my fave ^^
hugs from kiddo ^^