04-08-2009, 12:37 PM
Huh! Cuvantul pe care il folodesc cel mai des este ,,evident". Ii dau nishte ,,curbe" in voce, shi il spun in loc de ,,lol". M-am invatzat cu el, shi nu mai put scapa. Oricum, cuvantul meu preferat este ,,viata" pentru ca daca nu am avea viata nu am mai manca, dormi, iubi, nu am mai putea sa nu razbunam pe dushmani intr-un fel sau altul. Cuvantul ,,viata" este totul. Oameni, copaci, gondole, tari shi chiar bucurii, parerea mea.
Dak dragostea mea s-ar masura, itzi spun k te iubesk pana la cea ma indepartata stea
100% numai a ta
Dragostea e ca o floare. Trebuie sa-i dai apa, lumina shi soare. La fel ca shi floarea, daca dragostei nu-i dai atentie, iubire shi loialitate se va ,,ofili" shi nu va mai reinvia niciodata.
![[Imagine: 804a26f6e3aa9007.jpg]](http://i800.photobucket.com/albums/yy281/HanaAkutagawa/804a26f6e3aa9007.jpg)
100% numai a ta
Dragostea e ca o floare. Trebuie sa-i dai apa, lumina shi soare. La fel ca shi floarea, daca dragostei nu-i dai atentie, iubire shi loialitate se va ,,ofili" shi nu va mai reinvia niciodata.
![[Imagine: 804a26f6e3aa9007.jpg]](http://i800.photobucket.com/albums/yy281/HanaAkutagawa/804a26f6e3aa9007.jpg)
Am incercat sa-ntalnesc alt baiat.
M-am prefacut insa n-am rezistat.
Gandul imi zboara la tine mereu.
Stiu nu-i bine dar asta sunt eu.
De ce imi spui ca ma iubesty
Cand u nu sty sa pretuiesti
De ce imi spui ca ai pe altcineva
Cand eu sunt viata taaaaa
Ingeras din cer picat
Ochii tai m-au fermecat
Dintr-o singura privire
M-am indragostit de tine!!!