03-08-2009, 11:49 PM
is prima, primaaaaaaaaaaaa...ms ca mi-ai spus! Defapt eu te-am stresat sa-mi spui! Ok...dau edit dupa ce citesc pt ca nu vreau sa mi-o ia altii inainte:|
Am revenitt! Imi place la nebunieeeeeeee!
Ai avut doaua greseli de tastare pe care eu le-am obseravt, buhahaha!
fuligi=fulgii
placer=placere
Imi place la nebunieee ca l-ai pus pe Gaara in echipa cu Sakura....I luvv this boy is cool!
Oare de cn se va indragosti Sakura?Mmm...sa vedem...sasuke vs gaara! Vreau sa castige Gaaraaaaaa! Because m-am saturat de ficurile sasusaku!
Oare ce se va intampla in continuaree? Sper ca se vor mai intalni pana cand vor pleca in misiuneeee! Boon...dupa cum mi-ai spus si tu...sa ma calmez.... Gata, m-am calmat=))
Il iubesc pe gaara:x, dar cred ca ti-am mai spus asta:))
Stiu, uneori pot fi asha enervanta:)
Oricum...concluzia, e...ca imi place ficul tau...ce spun? Il adorrr! Ti-am mai spus asta si ti-o mai spun: IUBESC FICUL TAU!
O sa raman for ever fanul tau nr. I, fara discutii!
Deci bai...voi vedeti ce fic minunat are fata asta? Daca nu dati comm va mananc, vin la voi si va bantui in noptiile cu luna plinaaa:))))))
Mda...nu ma luati in seama, am inebunit!
Oke...akm sa trecem la fic. Dup[a cum ti-am mai spus[ cred ca te-am capiat spunandu-ti] mi-a placut la nebunie ficul si daca nu pui cont te...te...nush ce-ti fac :| :))
Bye and kiss you my dear friend!
Am revenitt! Imi place la nebunieeeeeeee!
Ai avut doaua greseli de tastare pe care eu le-am obseravt, buhahaha!
fuligi=fulgii
placer=placere
Imi place la nebunieee ca l-ai pus pe Gaara in echipa cu Sakura....I luvv this boy is cool!
Oare de cn se va indragosti Sakura?Mmm...sa vedem...sasuke vs gaara! Vreau sa castige Gaaraaaaaa! Because m-am saturat de ficurile sasusaku!
Oare ce se va intampla in continuaree? Sper ca se vor mai intalni pana cand vor pleca in misiuneeee! Boon...dupa cum mi-ai spus si tu...sa ma calmez.... Gata, m-am calmat=))
Il iubesc pe gaara:x, dar cred ca ti-am mai spus asta:))
Stiu, uneori pot fi asha enervanta:)
Oricum...concluzia, e...ca imi place ficul tau...ce spun? Il adorrr! Ti-am mai spus asta si ti-o mai spun: IUBESC FICUL TAU!
O sa raman for ever fanul tau nr. I, fara discutii!
Deci bai...voi vedeti ce fic minunat are fata asta? Daca nu dati comm va mananc, vin la voi si va bantui in noptiile cu luna plinaaa:))))))
Mda...nu ma luati in seama, am inebunit!
Oke...akm sa trecem la fic. Dup[a cum ti-am mai spus[ cred ca te-am capiat spunandu-ti] mi-a placut la nebunie ficul si daca nu pui cont te...te...nush ce-ti fac :| :))
Bye and kiss you my dear friend!
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
, chibi-ul lui Tasha
Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
, chibi-ul lui Tasha
Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?