30-07-2009, 05:57 PM
Gabriela ii privi cu atentie pe cei ce se aflau in camera . Ii lasa pe ceilalti se se ocupe de Yumi , intre timp , indreptandu-se catre Theresa . ' Voi afla eu ce pui la cale ... '
" - Draga mea Theresa , aici am tot ce ne trebuie pentru a ne infrunta inamicii ! " ii spuse aceasta in timp ce ii arata armele din rucsacul ce il purta in spate . " - Acum ca Yumi a lesinat , nu mai pot sa imi duc la bun sfarsit promisiunea fata de ea , dar , noi doua , putem aduce noi informati , nu crezi ? Iata , eu am sa ma aflu jos pana ce tu te vei decide ... te astept in fata bazei . " o spuse fata , cu o fata rugatoare , pe un ton plin de naivitate , Theresei .
' N-ai decat sa vi ... nici nu sti ce te asteapta ! '
Inainte sa plece , Gabriela ii sopti Shenei sa aiba grija de Yumi ...
occ : BlueAngel ... or who wants ...
" - Draga mea Theresa , aici am tot ce ne trebuie pentru a ne infrunta inamicii ! " ii spuse aceasta in timp ce ii arata armele din rucsacul ce il purta in spate . " - Acum ca Yumi a lesinat , nu mai pot sa imi duc la bun sfarsit promisiunea fata de ea , dar , noi doua , putem aduce noi informati , nu crezi ? Iata , eu am sa ma aflu jos pana ce tu te vei decide ... te astept in fata bazei . " o spuse fata , cu o fata rugatoare , pe un ton plin de naivitate , Theresei .
' N-ai decat sa vi ... nici nu sti ce te asteapta ! '
Inainte sa plece , Gabriela ii sopti Shenei sa aiba grija de Yumi ...
occ : BlueAngel ... or who wants ...