Titlu : Koizora
Genre: Drama, Romance
Japan Casts:
Mizusawa Elena , Seto Koji
Poveste : Mika, o adolescenta care asteapta cu nerabdare un iubit. In timp ce ea inceca sa dea de baiatul visuriolr celei mai bune prietene un tip o saruta. Aceasteia ii se pare un fel de jignire acel sarut, dar nu v-a stii ca acela o sa fie inceputul unei drame in tot sensul cuvantului.
Genre: Drama, Romance
Japan Casts:
Mizusawa Elena , Seto Koji
Poveste : Mika, o adolescenta care asteapta cu nerabdare un iubit. In timp ce ea inceca sa dea de baiatul visuriolr celei mai bune prietene un tip o saruta. Aceasteia ii se pare un fel de jignire acel sarut, dar nu v-a stii ca acela o sa fie inceputul unei drame in tot sensul cuvantului.
Ce parere aveti despre aceasta j-drama ?
Pe cine alegeti : Yuu sau Hiro ?
Ce parere aveti despre cuplul HiroxMika ? Dar despre YuuxMika ?
Raspunsurile mele ^^ :
Este o j-drama superba, felul in care decurge povestea m-a fascinat. Este o poveste scurta si violenta in acelasi timp, este cam neplacut ceea ce s-a intamplat cu ea si cu el la fel. Multa lume a fost impotriva lor, nu numai lumea ci si viata, natura. Au facut-o pe ea sa-l piarda, dar totusi mi-a placut ca a ramas in sufletul ei.
Mie mi-a placut mai mult de Hiro. Nu pentru ca el era rolul principal ci prin simplu fapt ca tinea la ea cu adevarat. Totusi m-a enervat atunci cand a facut tot felul de lucruri cqa sa o indeparteze de el.
Cuplul HiroxMika mi-a placut deosebit de mult, chiar se potriveau. Dar din pacate s-a intamplat ce s-a intamplat. Hmm cuplul YuuxMika, nu a durat prea mult aici a fost un exemplu clar din fraza aceea ' Dragostea adevarata invinge mereu ' . Chiar daca relatia s-a destramat cand a auzit ce a auzit =).
Puteti sa vizionati aceasta j-drama aico
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End