Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Marquiza dragostei. Contesa tradarii. [+16]

bine sper sa comenteze cineva acest capitol
oricum ms mult uchiha_blood_angel ca citesti cred ca esti singurul meu cititor :((
ENJOY !!!

Inger si vampir

“ Ce naiba mi se intampla ? Inebunesc ? “ . M-am indreptat usor spre usa cand am auzit pianul cantand . “ Ok ce ciudat ! Nu e nimeni aici . Nu-I asa ? “. M-am intors spre pian burusc, dar nu am vazut pe nimeni . “ Probabil ti se pare Sakura . Acum hai noapte buna ! “ . Nu am apucat nici macar sa zaresc usa , caci am simtito mana calda cuprinzandu-mi talia . Am vrut sa tip , dar alta mana la fel de calda mi-a blocat orice posibilitate . Am intrat intr-o stare total confuza nu stiam ce se intampla . Am auzit voce in timp ce misterioasa persoana m-a intors spre aceasta .
- Nu vreau sa iti fac nici un rau . Te rog … Taci si asculta-ma ! Eu sunt cel care te va conduce spre ravnita ta putere .
- Asta e o gluma ? spun eu suspicioasa .
- Sunt foarte serios . spune el disparand si aparand asezat pe pian . Din nefericire , daca nu accepti propunerea mea , vei fi sortita la aceiasi viata mizera precum Marquiza Michele Rosy Uchiha . Stiu la ce te gandesti << E identic cu acel vampir . Oare el e ? >> da eu sunt . Acum in legatra cu Michele Rosy , ea facea parte din curtea regala . Toata lumea era indragostita de ea . Regele si fratele acestuia , care era pictor , se numarau si ei in printer acestia . Pictorul avuse multe avernturi cu aceasta la fel ca si regale . Dupa multe nopti minunate , cei doi frati au aflat unul de celalalt . Pictorul a renuntat in favoarea frateleui sau , dar dupa …
- Dupa … spun eu ingrijorata .
- Dupa o noapte nebuna intre rege si Rosy . Pictorul a inebunit . A ucis-o pe Rosy si dupa aceia privindu-I cadavrul a pictat acest tablou . Ne vedem aici maine seara , iti astept raspunsul , PISICUTO. Spune el sarutandu-ma .
“ Sunt sortita acelei sorti ? Sa fiu ucisa de o minte criminala ? “ << Du-te dormi ! >>ii auzeam vocea in cap . “Trebuie sa recunosc e incredibil de atragator ! Te aude , taci si dormi ! “ . Am intrat in camera , acolo iubitul meu Itachi dormea ca un bebelus . M-am asezat in pat fara sa-l trezesc si am adormit .
A doua zi a venit pe nesimtite . Era ora 10 a.m . si eu inca dormeam . Il visam din nou pe acel vampir ce imi dadea fiori de emotie . Visam ceea ce imi spusese noaptea trecuta nestiind ca ochi sfidatori a lui Itachi ma urmareau . Dupa o ora ma trezisem si eu , mi-am facut siesta si am inceput din nou o scena cu Itachi . Acesta era nervos pentru ca venisem tarziu aseara . Credea ca eu si Kaname nu ne pierdeam timpul . Acea scena de gelozie ma facea sa ma candesc mai mult la vampire . “Marea Scena “ , dupa cum spunea Eliade , aproape imi ocupase intreaga zi . Seara Kaname ma invitase din nou pe pod . A inceput sa ma avertizeze si dupa cinci minute am vrut sa plec . Acesta mi-a prins mana si m-a trantit de pamant .
- Sakura , Te vreau. spunea el in timp ce imi forta rochia albastra .
- Nu incepe din nou . Lasa-ma! Trebuie sa plec !
Nu parea sa piarda timpul , ba din contra se grabea . Era stresat , nu dorea sa fie vazut . A inceput sa ma dezbrace repede dupa care m-a impins pe marginea din piatra a podului . Simtindu-ma in pericol m-am intors si l-am impins in apa . Acesta a cazut in apa rece instantaneu . Nu steam de unde avusem atata putere , dar vazand ca iese la suprafata am fugit disperata spre acel tablou . Am inchis toate intrarile si m-am apropiat de acesta .
-Hei , e cineva ? Haide stiu ca esti acolo .Iesi , m-am hotarat !
-Si ce ai ales , pisicuto ? ma intraba el cuprinzandu-mi umeri goi cu mainile sale calde .
-Vreau sa ma ajuti . Spune-mi doar ce trebuie sa fac . Si daca tot o sa fdim parteneri c ear fi sa imi raspunzi la cateva intrebari ?
-Bine sa incepem cu inceputul .O sa faci … trebuie sa faci rost de acest tablou . Si in legatura cu intrebarile , vorbim maine .
Am dat din cap afirmativ dupa care mi-am indreptat mana spre masca lui argintie . Acesta mi-o retrase finut continuand sa imi mangaie bratul . “ De ce nu ma lasa ? Ce e cu el ? De ce simt nevoia de a ma destainui numai lui ? “ .
-Imi pare rau , dar nu vei putea stii cine sunt … momentan . Stiu ce ti s-a intamplat azi dimineata cu Itachi . Acea scena , Am un sfat pentru tine . imi spunea in timp ce il priveam concerntrata . Asculta-i pe Deidara si Sasori iti vor doar binele . Maine este Craciunul , doar ei iti pot oferi cea ce iti doresti . Acum culca-te e tarziu . Ti se inchid ochisori , Pisicuto !
“ Da aici a intrecut masura . De ce ma alinta si tutuieste ? Auzi pisicuto . Ha , cine se crede ? “ << Te aud ! >> am auzit din nou . Am dat afirmativ din cap dupa care m-am dus in camera mea . Imi facusem siesta dupa care ma asezasem pe pat alaturi de brunet . Acesta nu a stat prea mult bosunflat si m-au luat in brate .
O doua zi urma sa soseasca si eu inca nu dormeam spre deosebire de brunet care nu pierdea niciodata trenul spre lumea viselor . Iritata de gandul ca planul Vampirului ar putea da gres daca nu primesc acel tablou , m-am strecurat pana in camera lui Sasori si a lui Deidara . Am deschis usa incet dupa care am sarit zgomotos pe patul lui Sasori . Deidara si Sasori s-au trezit speriati ca de bombe si au aprins lumina . Zarindu-ma m-au imbratisat si m-au intrebat ce s-a intamplat .
- Deidara , Sasori vreau sa va multumesc ca imi sunteti cei mai buni prirteni . Acum ascultati-ma , vreau acel tablou la care ma uitam ieri la pranz . Tata va da in fiecare an o suma de bani pentru cadoul meu de Craciun , vreau acel tablou .
- Stai asa , facem tot ce spui , dar cu conditia sa pari suprinsa . spune Deidara glumet .
I-am imbratisat si i-am rugat sa ma lase sa dorm cu ei in aceea seara . Au acceptat cu placere , iar Sasori si-a luat o patura si si-a pus-o pe canapea . Am adormit repede nu stiu de ce , dar in preajma lor ma simteam in siguranta tot timpul .
A doua zi si-a facut simtita prezenta prin ninsoarea de afara . Tot peisajul era de un alb imaculat parca rupt dintr-un colt de rai . Acel peisaj imi umplea sufletul de bucurie si inima de pofta de viata . Observand ca ingerasii nu s-au trezi mi-am facut progrmul de dimineata , m-am inbracat gros si am iesit pentru niste zapada . Ajunsa afara am sarit in zapada udandu-ma toata . Dupa cateva minute mi-am dat seama ca desi uram iarna aveam nevoie de niste parteneri de joaca . Si cine era mai vrednic de increderea mea decat cei doi ingerasi ? Asa ca am intrat in camera tiptil si am inceput sa ma gandesc cum i-as puea trezi . Aveam chef sa fiu copilaroasa asa ca … Mi-am dat manusile jos si le-am asezat elegant pe obraji lor calzi . tipa la mine Deidara .
- Ce s-a intamplat ? ma intreba Sasori intimp ce ma poftea la el in brate .
- Pai ,afara e zapada si am nevoie de niste parteneri de joaca . spun eu miorlainduma ca o pisica in bratele roscatului .
- Nu te mai copilari , mergem sa iti cumparam tabloul . Joaca-te cu altcineva . De ce nu il rogi pe Tobi ?
Am dat afirmativ din cap dupa care am iesit suparata din camera . La Tobi si Kisaime aceiasi poveste , refuzul acela categaric . Dupa ce am trecut prin asta la fiecare inger primind acelasi raspuns am hotarat sa apelez la ultima mea solutie . Cu siguranta urma sa accepte , nu-I asa ? Doar ma iubea si dorea sa fiu suparata tocmai de Craciun ? Am batut lejer la usa dupa care am intrat fara sa astept un raspuns . El statea si se uita pe geamul imens al camerei , avea o privire pierduta . “ Credeam ca voi intra si ii voi pune intrebarea , dupa care voi iesi suparata . Dar nu e asa . Ce s-a intamplat ? “
-Itachi ! Ce s-a intamplat ? il intreb eu speriata . Ce s-a intamplat ? “ Nu se intorce . De ce ? De ce ? Ce se intamplase ? “ Uita-te la mine cand vorbesc cu tine ! exclam eu tragandu-I umarul . Un tipat de durere mi-a invadat urechile . Itachi ce ai facut ?
-Nu conteaza ce am facut eu . Tu esti bine ? ma intreaba el strangandu-ma puternic . Ce bine ca esti aici . Stiu ce s-a intamplt aseara …. Cred ca dragul nostru sire nu se va prezenta in aceasta seara la cina .spune el razand si strsngandu-ma din ce in ce mai puternic . Vrei sa ne jucam afara ?

Răspunsuri în acest subiect
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de Annya_Anna - 25-06-2009, 12:23 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ***candy bar*** - 08-07-2009, 12:44 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de deborah-chan - 13-07-2009, 07:29 PM
RE: [naruto]Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de nimeni - 28-07-2009, 05:11 PM
RE: [naruto]Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ellamanu - 20-09-2009, 02:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Contesa si piratul. Anu-chan 1 2.559 16-12-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.649 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Marquiza Dragostei . Contesa Tradarii . *Extreme adventure * nimeni 5 4.834 10-02-2010, 02:41 AM
Ultimul răspuns: Aly
  Contesa noptii Tao_Jun 0 3.593 15-09-2007, 06:07 PM
Ultimul răspuns: Tao_Jun

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)