Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Parfumul Dragostei

Heya!
Am vazut un fic nou si nu m-am putut abtine sa nu trec pe-aici.
So, parte din greselile de punctuatie ti le-a enumerat deja Xia, la cele de tastare nu punctez prea mult, dar ai grija!

1. pumni, elevi - se scriu cu doi "i"; acum banuiesc ca stii ca primul e forma de plural si al doilea e desinenta.

2.
Citat:Bun venit in viata mea.
Ia-o ca pe o invitatie, deci clar are semnul exclamarii la sfarsit.

3. virgulele lipsesc cu desavarsire inainte de "dar", precum si in alte situatii (enumerate anterior)

4. NU ai descriere! Descrierea hainelor si atat nu ne ajuta sa ne facem o idee despre caracterul personajelor tale, care am observat ca este schimbat in unele situatii, de exemplu in cea a lui Sasuke, pe care nu-l auzi zicand din prima ca-i place de Sakura. (asta era strict un exeplu nu o critica :D)

5 dialogul imi place, nu e sec, e bine plasat, si spre deosebire de acea descriere pe care inca nu o stapanesti prea bine, ne ajuta sa ne facem o idee despre personaj si caracterul lui.

6. naratiunea e buna si la ea chiar nu am ce comenta, mai ales ca predomina pe tot parcursul capitolului care app de asta, e scurt.

7. actiunea e grabita, dar senzatia s-ar diminua mai bine daca ai avea niste descriere, sau daca pur si simplu ai incerca sa o aduci la un ritm normal.

8. pentru ca am uitat sa mentionez la inceput, titlul pe care l-ai ales pentru fic este foarte frumos si sugestiv, iar titlul capitolului este deasemenea potrivit.

Sper ca nu te-a suparat commul meu, dar sper sa retii faptul ca noi incercam sa te ajutam. As fi foarte bucuroasa daca ai posta in continuare, pentru a vedea cat evolueaza situatia si cat de mult te ajuta sfaturile primite.
Succes in continuare! :-)

Răspunsuri în acest subiect
Parfumul Dragostei - de Aira-chan - 27-07-2009, 05:24 PM
RE: Sasusaku-Parfumul Dragostei - de Alexi - 27-07-2009, 07:51 PM
RE: [naruto]Parfumul Dragostei - de uchiha_blood_angel - 27-07-2009, 08:55 PM
RE: [naruto]Parfumul Dragostei - de Alany Aysee - 27-07-2009, 10:47 PM
RE: [naruto]Parfumul Dragostei - de RaLLy-chan - 29-07-2009, 10:57 AM
RE: [naruto]Parfumul Dragostei - de Ryuu - 29-07-2009, 04:02 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)