27-07-2009, 07:29 PM
[b] Ce e vina mea ca javra aia era robinet :))....faza tare era ca se mai si intinde acu burta in sus si dormea fara rusine
Siii...:??:grr: cum ai putut sa dai 1 leu pt 15 min de stat la wc...si u sa iesi intr-un min :-w...
lasa ca mai vi u pe la mine...noi avem pe aici probleme cu apa calda si astia fac wc-uri cu securitate...la care usile se deschid automat si apa se trage la fel=))....ce chestie nu?
Bun venit in Romania
Si nu e vina mea ca haita aia d ecaini alerga pisica...am fugit ca dementa;))...si u dupa me
:die: javra aia...se dadea mare ca poate sa stea pe iarba
App sysu tu sti ca parodia era Naruto...si asta nu are nik o legatura=))
dar e marfa:))...
App2...lume....tot ce sa scris e total adv...data viitoare ne filmam dak nu ne credeti=))
Siii...:??:grr: cum ai putut sa dai 1 leu pt 15 min de stat la wc...si u sa iesi intr-un min :-w...
lasa ca mai vi u pe la mine...noi avem pe aici probleme cu apa calda si astia fac wc-uri cu securitate...la care usile se deschid automat si apa se trage la fel=))....ce chestie nu?
Bun venit in Romania
Si nu e vina mea ca haita aia d ecaini alerga pisica...am fugit ca dementa;))...si u dupa me
:die: javra aia...se dadea mare ca poate sa stea pe iarba
App sysu tu sti ca parodia era Naruto...si asta nu are nik o legatura=))
dar e marfa:))...
App2...lume....tot ce sa scris e total adv...data viitoare ne filmam dak nu ne credeti=))
*Sebastian Michaelis*
Black Butler
...A Demon*...And A Butler