27-07-2009, 04:05 PM
Abia azi am inceput sa o vizionez am ajuns pe la episodul 5. Am plans incontinuu, mai ales atunci cand s-a dus la focurile de artificii. Este o drama foarte reusita, si din pacate reala, am cautat pe wikipedia si o femeie, singurul purtator din lume, a fost acum 21 de ani. Mi se pare ingrozitor ca o fata de 15 ani, care nu si-a trait viata sa aiba aceasta boala, o sa o urmaresc in continuare si o dau un edit cand o sa o termin.
Edit :
Am urmarit-o pana la sfarsit, aceasta j-drama m-a marcat, mai ales ca e inspirata din realitate. Nu am putut sa nu plang vazand cu cata disperare se agata de orice pentru a supra vietuii. Nici la final nu se da batuta. Aceasta boala este letala, o moarte sigura, lenta si dureroasa. Este o j-drama care mi-a placut, m-a facut sa plang cu adevarat, m-a facut sa tremur de frica dar in acelasi timp o usurare trecea prin mine ca nu sunt eu o fata cu aceasta boala.
Edit :
Am urmarit-o pana la sfarsit, aceasta j-drama m-a marcat, mai ales ca e inspirata din realitate. Nu am putut sa nu plang vazand cu cata disperare se agata de orice pentru a supra vietuii. Nici la final nu se da batuta. Aceasta boala este letala, o moarte sigura, lenta si dureroasa. Este o j-drama care mi-a placut, m-a facut sa plang cu adevarat, m-a facut sa tremur de frica dar in acelasi timp o usurare trecea prin mine ca nu sunt eu o fata cu aceasta boala.
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End