23-07-2009, 06:52 PM
Sa ma bag si eu ?
Prima persoana de pe forum cu care ati vorbit : clar Lary
Ultima persoana de pe forum cu care ati vorbit : cred ca Elly
Cine v-a adus pe forum ? : Lary si maya ,amandoua mi-au spus de site dar nu le am la refference
Cu cine v-ati imprietenit prima oara? :poi am fost prietena cu cativa membrii inainte darthe first person de aici ....! Miranda (care si-a schimbat nick-ul de ff multe ori si am cam pierdut sirul *sorry* acum nu mai stiu care e ,probabil MErishor )
Prima reputatie pozitiva?Dar negativa ? : trist,nu merit,dar am doar pozitive
Cu cine a fost prima cearta ? : nu se stie ,nu se spune
V-ati intalnit pana acum cu cineva in realitate ? : vorbind de rasuciea cutitului in rana nu *cry* dar abia astept sa le vad pe scumpele mele sise de peste granitele judetului
Prima persoana de pe forum cu care ati vorbit : clar Lary
Ultima persoana de pe forum cu care ati vorbit : cred ca Elly
Cine v-a adus pe forum ? : Lary si maya ,amandoua mi-au spus de site dar nu le am la refference
Cu cine v-ati imprietenit prima oara? :poi am fost prietena cu cativa membrii inainte darthe first person de aici ....! Miranda (care si-a schimbat nick-ul de ff multe ori si am cam pierdut sirul *sorry* acum nu mai stiu care e ,probabil MErishor )
Prima reputatie pozitiva?Dar negativa ? : trist,nu merit,dar am doar pozitive
Cu cine a fost prima cearta ? : nu se stie ,nu se spune
V-ati intalnit pana acum cu cineva in realitate ? : vorbind de rasuciea cutitului in rana nu *cry* dar abia astept sa le vad pe scumpele mele sise de peste granitele judetului
~In fiecare suflet exista o parte colorata~