Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Final Fantasy VII Advent Children

Mai postasem pe aici parca. Eh whatever dau din nou cu parerea:
Pe scurt pot spune ca I loved it. Din toate punctele de vedere: grafica, personaje, poveste, tot.
Desi povestea e aproape imposibil de inteles daca vezi pentru prima data filmul fara sa stii de joc si alte spin-off-uri pe mine m-a captivat. L-am mai vazut de cateva ori, m-am mai documentat si pe net, am vazut Last order, clipuri din Dirge of Cerberus si Reminiscence of FFVII si in sfarsit pot spera ca m-am iluminat. Oricum povestea e fascinanta, iar grafica si personajele sunt excelente.
Personajul meu preferat este Vincent. E atat de complex si misterios incat ma incanta (plus he's major eye-candy)
Mi-au mai placut: Zack pentru ca are un simt al prieteniei foarte puternic, e mereu de incredere si Cloud pentru ca spre deosebire de restul personajelor principale din alte filme el nu e doar fercire, incredere si dreptate. Are si o parte intunecata de care se lasa stapanit intr-un fel si care il face si mai complex. Si ar mai fi Reno. Ma distreaza cu atitudinea lui foarte comoda si usor ironica, dar si aspectul ceva mai neingrijit, contrar restului echipei. (plus these three are also fan-girl service).
Ca personaje feminine mi-a placut cel mai mult Aertih. Stiu ca nu are un rol mare in AC, nici macar numele nu i-l mentioneaza, dar pe mine m-a impresionat. ea e moarta si cu toate acestea are o influenta puternica asupra celorlalti, mai ales asupra lui Cloud.
Am vazut si Advent Children Complete si mi-a placut foarte mult. e intr-adevar imbunatatit primul ca si calitate, dar si scenele noi adaugate mie mi se pare ca fac si filmul un pic mai usor de inteles pentru cei care il vad pentru prima data.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug

Răspunsuri în acest subiect
Final Fantasy VII Advent Children - de Zvingli - 26-03-2008, 11:37 AM
RE: Final Fantasy VII Advent Children - de Isuzu - 22-07-2009, 06:31 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)