17-07-2009, 09:49 PM
B a si eu pe cine mai omor daca n-ai pus poza ma rog pun eu poza si o omor singura
Poza:
Deci sa incepem:
1 - In primul rand te intreb daca ai vrea sa faci curs de yoga!
2 - Tu vii bucuroasa imbracata ca in poza!
3 - Te invit in beci si tu te intrebi de ce in beci?
4 - Iti spun ca sa nu facem galagie doarme "bunica"!
5 - Inainte te leg fedeles si te pun pe masa"Incepe masacrul, ultima dorinta inainte sa fii taiata si pusa in borcan petru mancat?"
6 - "Umh... Uhm... Hmu... !" Stiu draga mea ca nu poti vorbii deci ma bucur ca ultima dorinta este sa te desparti de iubitul tau!
7 - In primul rand iti tai sanii si ii dau iubitului tau ca sa aiba cu ce sa se "joace: seara inainte de culcare!
8 - Stai linistita patesti ca Michael Jackson cand i-a luat paru' foc deci bye-bye par urat!
9 - Iti tai ligamentele si le pun in borcane de 800g!Pentru parintii ta desigur!
10 - Iti tai apoi toooooooooooooooooooooooooooooooooooot corpul in mii de bucatele si te bun la imbalsamat! Atata tot! Pofta buna!
Urmatoarea poza este o fata with huuuuuge boooooobs is Sakura!
Poza:
Deci sa incepem:
1 - In primul rand te intreb daca ai vrea sa faci curs de yoga!
2 - Tu vii bucuroasa imbracata ca in poza!
3 - Te invit in beci si tu te intrebi de ce in beci?
4 - Iti spun ca sa nu facem galagie doarme "bunica"!
5 - Inainte te leg fedeles si te pun pe masa"Incepe masacrul, ultima dorinta inainte sa fii taiata si pusa in borcan petru mancat?"
6 - "Umh... Uhm... Hmu... !" Stiu draga mea ca nu poti vorbii deci ma bucur ca ultima dorinta este sa te desparti de iubitul tau!
7 - In primul rand iti tai sanii si ii dau iubitului tau ca sa aiba cu ce sa se "joace: seara inainte de culcare!
8 - Stai linistita patesti ca Michael Jackson cand i-a luat paru' foc deci bye-bye par urat!
9 - Iti tai ligamentele si le pun in borcane de 800g!Pentru parintii ta desigur!
10 - Iti tai apoi toooooooooooooooooooooooooooooooooooot corpul in mii de bucatele si te bun la imbalsamat! Atata tot! Pofta buna!
Urmatoarea poza este o fata with huuuuuge boooooobs is Sakura!
Lawl.