Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sa ma prezint si eu ca asa se obisnuieste nu?

Ok punand la socoteala faptul ca cineva iar a varsat cafea pe tastatura mea...de data asta l-am strans de gat cu cablul de la ea. Am tastatura noua si greselile pot incerca sa le evit...Nu cu prea mult succes ca nu-mi bat capul sa le corectez ci doar le scriu cum simt eu in momentul respectiv. Am zis si ma repet nu e starea mea standard, doar uneori sunt asa.

Inteleg ca te-ai uitat pe la muzica insa nu e toata mai am un hard disk extern doar ca e pus bine si nu pot sa-l accesez, e cam full cu muzica de tot felul.

1-Te axezi pe rock?
2-Ce gen de carti citesti?
3-Intrebarea vesnica ce nu dispare niciodata : cati ani ai?
-care este melodia ta preferata?
-in ce oras locuiesti?
-care este cartea ta preferata?

OK le-am copiat sa le am la indemana si pentru cativa zupi 10. Textul din continuare ajuta la adunarea a mai multi insa nu are rost sa discut acum despre lucruri inutile..Sa intram in miezul problemei cum se zice.

Cand vine vorba de muzica imi place orice gen de muzica mai alerta care sa ma mentina treaz, de asta ascult rock si in al doilea rand nu cred ca am altceva prin calc sa pot asculta. Nu ma axez numai pe rock ci e singurul care, in mod eficient, ma mentine treaz.....Nu intrebati de ce zic asta dar va voi spune oricum, nu dorm prea bine asa ca pentru a ma maentine treaz si pt a posta cum trebuie pe forumurile rpg am nevoie de ceva care sa ma mentina trez. Orice alt gen merge daca ar un ritm alert.................muzica poponara....aaa.scuzati vroiam sa zic populara o urasc multumita unui vecin de pe strada si manelele multumita vecinului de vizavi care a ajuns la cel de-al zecelea sistem audio nou ca celelalte nu mai au difuzoare in ele 19. Melodiile preferate nu stiu de unde sa incep pentru a le insirui.......Pentru a ma mentine perfect treaz folosesc Soad si 10 Years cu nitel The 69 eyes, umpic de guano apes din cand in cand....

Cand vine vorba de carti pot spune ca-mi plac romanele sf, mai ales cele sf de groaza, romanele politiste ma atrag, cele cu aventuri si cu un fir epic precum adn-ul uman de incurcat......Este totusi un soi de roman pe crae il detest precum detest si prostia si idotenia umana...Romanele siropoase...Mi se par o blasfemie la adresa literaturi aratand totul ca fiind frumos si "mirific". Mi se pare dezgustator sa le oferi omaenilo speranta cand de fapt ei trebuie sa inteleaga ca speranta si-o creeaza singuri. Speranta este un lucru intangibil dar poate fi simtit. E ca si cum exista dar nu este si cand stii ca este el de fapt nu exista. Speranta la ceva mai bun este un paradox deoarece cand o ai iti este rapid iar cand nu o ai iti este data pentru a-ti fi rapita. Este ca un drog oferit de viata si oferit in mod meschin. Dar asta e o chestie de filozofie si nu merita sa fie aprofundata pe un astfel de forum, aici trebuie apreciata bucuria si fericirea cu un contrabalans doar emotional nu alcatuit din fapte. Trebuie sa contrabalansam fericirea si faptele bune doar cu sentimente si nu cu fapte...Iar revin la a filozofa fara sens.

Varststa si orasul sunt subiecte pe care nu vreau sa le abordez dar multumita faptului ca ati fost amabile in felul in care mi-ati cerut asta va voi raspunde chiar daca nu-mi place sa o fac asa de des precum ar fi normal. Sunt din braila si am 18 ani impliniti de curand. Acum daca mai sunt alte chestionare voi fi fericit sa va raspund.

As fi putut continua sa raspund si la alte intrebari care de obicei nu se pun dar se gandesc insa ar fi mai normal sa astept sa-mi fie adresate pentru a le raspunde.

Răspunsuri în acest subiect
Re: - de Zuppy - 14-07-2009, 04:12 PM
RE: sa ma prezint si eu ca asa se obisnuieste nu? - de Broken - 14-07-2009, 04:45 PM
RE: sa ma prezint si eu ca asa se obisnuieste nu? - de Roland Delaney - 15-07-2009, 11:29 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ar fi o idee sa ma si prezint, nu? Batsy 4 2.593 02-03-2013, 08:26 PM
Ultimul răspuns: Batsy
  Sa ma prezint... Zwai 9 5.284 21-04-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Zwai

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)