14-07-2009, 11:57 PM
mamiiiiiiiiiiiii .... yay ce intrebari mai pui si tu...imi faci alegerea mai grea
deci daca as fii in locul lu' Asuma eu l'as ucide pe Hidan si as mai si traii k eo st mai smechera ce stiti voi
un co-co-copillll? Asuma & Kurenai ... nu stiam
in fine acum next: daca ai fi in locul lu' sas'ke si ai fi avut o relatie cu Sakura, ai fi lasato gravida, ce ai alege? sa te duci la orocimaru si sa cauti razbunare lasand'o pe Sakura sa aibe grija singura de copil, poate neavand cu cel intretine sau ai fi stat cu ea si ai fi crescut copilul?
Ryu sper sa nu alegi tu pt. k ai lasao pe saraca fata cu copilul si ai pleca la bere
deci daca as fii in locul lu' Asuma eu l'as ucide pe Hidan si as mai si traii k eo st mai smechera ce stiti voi
un co-co-copillll? Asuma & Kurenai ... nu stiam
in fine acum next: daca ai fi in locul lu' sas'ke si ai fi avut o relatie cu Sakura, ai fi lasato gravida, ce ai alege? sa te duci la orocimaru si sa cauti razbunare lasand'o pe Sakura sa aibe grija singura de copil, poate neavand cu cel intretine sau ai fi stat cu ea si ai fi crescut copilul?
Ryu sper sa nu alegi tu pt. k ai lasao pe saraca fata cu copilul si ai pleca la bere
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu