Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Parodie XD

Capitolul 1.(defapt 2,dar ce sa-i faci...au si capitolele sentimente,iar 2 s-a resemnat si a zis ca asteapta,asa ca s-a ales 1)
Trandafiru' de la moldova a.k.a. Teo vs Andreia(am scris corect) Marin Banica,nu-i asa...

Haumles Baumles Caumles Daumles,salutari din 3200...Ma uit asa plictisita la retardatul de dincolo de ecran ,al carui creier este stors de neuronii zilnici,si pus la uscat.Ma uit si nu inteleg,de ce?De ce citesti tu aceasta poveste?Este o enormitate....O citesti pentru ca esti manelist?Pentru ca esti rock-er?Pentru ca te uiti la Dan Diaconescu (in)Direct si in reluare?Pentru ca esti fan dero?Iti place scufita rosie?Ce naiba,de ce citesti aceasta poveste...Lasa asta,odata cu acest capitol vom afla adevarul.

Deci in 3200 nu s-au schimbat multe,asa ca Surprize Surprize mai ruleaza inca,insa ca emisiune culturala.Sa va facem o demosntratie de emisiune la care participantii sunt:Teo,Gutza(simplu),Dan Diaconescu,Becalii George pe numele mic si in ultimul rand...in ultimul rand...in ultimul rand,domne...deci nu-mi vine sa cred asa ceva...nimeni!
In primul rand avem nevoie de un generic...
Beeeeeeeeeeeeeeep...cenzura.....beeeeeeep....*****....ala bala portocala.....beeeeeep (ETC,nu ma pune sa cant)

Deci cum spuneam emisiune de (in)cultura generala:
Prezentatuarea:Andreia Marin Banica
Concurentii:mai sus mentionati
Numarul de neuroni:inexistenti
Marimea......:(nu vrei sa-ti spun si cat au la pantof???)

Prima intrebare din aceasta seara:
1.Daca Ana are 2 mere si Dana 2,ce ne intereseaza pe noi?

Raspunsuri:
Teo: puteti repeta repetitia?
Gutza:Hooooleo ,faaaai daca Ana si Dana ar fi din neamul meu de tigănie le-as da afara...Numiti voi vreo manea cu mere sa ma calce tranvaiu' daca exista(ghiciti ce apare de nicaieri)
Dan Diaconescu-Åžin primul rand,trebuie sa intelegem ca este ceva suspect la mijloc.In primul rand trebuie sa intelegem de unde aveau merele,daca fac contrabanda ar putea fi raspunzatoare direct pentru disparitia Elodiei...poate ca Ana si Dana i-au oferit avocate Elodia Ghinescu,care a ajuns la episodul 32041200*

* =DDD(cum il vom numi de azi inainte)=a aflat ca a intrecut Tanar si imputit...ăăăăăăă...pardon nelinistit(ai tuh,mah,limba asta romana)ca nuumar de episoade asa ca a continuat in continuare care continua sa faca asta,desi Elodia a fost gasita si am aflat ca a facut operatie de schimbare de sex cu un hamster(asta explica de ce nu amgasit-o)

Becalii:pai daca iau eu doua chile de braaaanza si 10 miii de dolari inexistenti in anul 3200 ,va zic eu de ce nu ne intereseaza...

Pauza:

*Dero scoate cele mai frecvente 99 de pete chiar si petele de prostie...Ia-te uita

Avertzare:Sunt nereguli in stratul de ozon,va rugam nu respirati...

*Un mar pe zi aduce viermele din el mai aproape de stomac...

End za pauza...

end za end za capitol1(defapt 2 dar stiti povestea)

asta nu a mai fost reusit...stiu à ¬_à ¬
[Imagine: Vampire_Knight___Kaname___by_Vampire_Knight_Club.jpg]

Nu-i asa ca Kaname e un dragut
He is mine so back off or you die 14

Răspunsuri în acest subiect
Parodie XD - de Yumina - 10-07-2009, 09:04 PM
RE: Parodie XD - de Yumina - 13-07-2009, 06:00 PM
RE: Parodie XD - de Alisia-chan* - 14-07-2009, 02:23 AM
RE: Parodie XD - de Yumina - 03-08-2009, 05:57 PM
RE: Parodie XD - de Alisia-chan* - 03-08-2009, 06:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns