Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata se schimba odata cu trecerea anilor

Cap. 4

Fetele erau in camera fiecare facand altceva. Hinata intrase la dus iar Sakura fusese nevoita sa astepta pana termina Hinata dusul , neavand ce sa faca aceasta isi deschisese laptopul deschisese fisierul de muzica si dadu pe melodia sa preferata. Ii placea sa asculte muzica , rozalia asculta muzica cand era suparata era singurul lucru care o linistea. Desi in acel moment nu era suparata nu avea ce sa faca. Hinata se mai linisti dupa groaza prin care trecuse deoarece acel film o speriase destul de tare. Dupa ceva timp petrecut in baie bruneta se hotarase sa iasa , cand intra in camera o vazut pe rozalie care era in culmea fericiri ascultand muzica. Hinata de hotar sa o trezeasca la realitate pe rozalie.
-Sakura baia este libera. Spuse bruneta in timp ce ii scoate o casca din ureche Sakurei.
-Bine Hinata , daca vrei sa asculti muzica sti unde sa intri. Spuse Sakura in timp ca se indrepta catre usa.
-Bine ma descurc eu in caz ca nu ma descurc te astept sa vezi daca nu i-am facut ceva. Spuse Hinata razand.
Rozalia era deja in baie se bucura din plin de acel dus , se relaxa asa de mult incat nici nu-si daduse seama ca in baie mai era o persoana care o spiona. Acea persoana nu era nimeni altul decat Sasuke. Acesta isi scoase tricoul dezvaluind un trup bine lucrat faca sa faca zgomot isi scoase de pe el pantaloni si boxeri. Rozalia nu era atenta iar Sasuke profita de aceasta ocazie si intra in cabina de dus. Cand rozalia s-a intros a dat de brunet care o privea parca vrand sa ii faca ceva. Aceasta a vrut sa tipe dar mana calda a brunetului ii acoperise hura lipind-o de peretele de sticla din care era facuta cabina.
-Promitemi ca nu o sa tipi daca imi iau mana de la gura ta. Spuse acesta in soapta.
Rozalia dadu din cap afirmativ. Acesta si-a luat mana de le gura rozaliei lunand-o in bratele sale puternice si sarutand-o cu trandete , limba brunetului se juca cu cea a rozaliei.
-Tu chiar vrei sa facem asta acum ? Spuse Sasuke radicand din spranceana
-Mai intrebi? Sigur ca vreau! Spuse rozalia in timp ce isi incrucisa mainile in jurul gatului brunetului.
Sasuke o puse pe rozalie pe gresia rece se urca peseta ea punandu-i picioarele intr-o parte ca corpului rau si ala a corpului sau , acesta se uita la ea iar rozalia din privirea brunetului a inteles sa se pregateasca. Sakura a inchis ochii si dintr-o data simti ca acesta o patrunse , de data aceasta pe rozalie nu a durut-o asa tare. Sasuke incepu sa faca miscari dute-vino in timp ce rozalia simtea o placere nebuna pentru brunet. Intre timp Naruto o spiona pe Hinata care se usca la par iar Naruto profitand de ocazie si intra pe furis in camera si ajunse in spatele Hinatei lunad-o in brate. Bruneta se sperie putin dar isi daduse seama ca faptasul era Naruto. Acesta o puse incet pe pat si se urca peste ea , o saruta apasat pe buze stracurandu-si limba in lacasul umed al brunetei acesta ii desfacu cordonul de la halat descoperindu-i minunatul corp al Hinatei. Naruto isi scoase de pe el tricoul dezvaluind in trup bine lucrat isi soase si pantaloni de pe el ramanand doar in boxeri. Hinata nu mai rezista si il trase peste ea .
-Hinata esti sigura? Intreba Naruto cu un glas provocator
-Da sunt mai sigura ca atunci cand le-am carut parintilor mei o surioara. Spuse bruneta hotarata.
Naruto si-a dat jos si boxeri de pe el acesta se uita la Hinata si cu fiecare secunda cu care o privea il inebunea mai mult acesta se uita fix in ochii brunetei parca zicandui ca o va durea putin.
Dintr-o data bruneta simti o durere de nedescris iar blondul incepu sa faca miscari dute-vino in timp ce Hinata strangea cearsaful rosu. Intre timp Sasuke se bucura de fiecare secunda petrecuta cu rozalia mai ales ca stia ca nu o va parasi niciodata. Dupa doua ore de plecere nebuna Sasuke “cazu” lat langa rozalie aceasta si-a pus capul pe pieptul brunetului care gafaia.
-Cred ca acum ne putem continua dusul. Spuse Sasuke in timp ce se ridica de pe gresia rece si o ajuta si pe rozalie sa se ridice.
Rozalia nu mai spuse nimic doar intra in cabina de dus bagandu-se sub jetul de apa calda intra si brunetul care inchise usile de la cabina pentru a nu da apa pe jos. Acesta isi lua iubita in brate si o tinea cat de strans putea. Rozalia nu scosese nici un cuvant doar isi puse capul pe piaptul bine lucrat al brunetului. Dupa 20 de minute s-au hotarat sa iasa de la dus , intre timp Naruto si Hinata terminasera si ei Narut-o se afla inca in camera unde trebuiau sa doarma fetele.
-Hei Hinata ce zici dormi cu mine in seara asta? Mai mult ca sigur Sasuke nu se va supara daca va dormi o noapte cu Sakura. Dar pe tine Sakura-san te deranjaza cu ceva daca doarme Sasuke cu tine? Intraba blondul cu un zambet pana la urechi.
-Nu Naruto nu ma deranjanza cu nimic daca doarme Sasuke aici. Spuse rozalia putin rosie in obraji.
-Bine merg sa-l anunt pe Sasuke! Spuse blondul iesind din camera.
Intre timp Sakura si Hinata au vrut sa-si spuna una alteia ce facusera.
-Hinata am sa-ti spun ceva destul de important. Spuse Sakura calma.
-Si eu am sa-ti spun ceva Sakura. Dar mai intai spune tu ce ai de spus. Spune bruneta mereu politicoasa.
-Pai Hinata nustiu cum sa ti-o spun! Dar am facut-o cu Sasuke. Spuse Sakura lasand capul in jos. Asteptand reactia Hinatei.
-Pai ce vreau eu sa-ti spun e ca si eu am facut-o cu Naruto. Spune Hinata rosie ca racul la fata.
-Cred ca baieti au avut pus la cale plenul asta de mult timp si acum l-au pus in prastica. Spuse Hinta ganditoare.
-Poate la tine a fost prima data pus in aplicare planul , la mine Sasuke la pus planul pentru a doua oara in aplicare si nu cred ca se va lasa cu una cu doua. Spuse rozalia putin amuzata.
Dar cand Hinata vru sa spuna ceva aparu Sasuke care avea in brate perna , plapuma , periuta de dinti si rucsacul cu haine de schimb. Avand in vedere ca Hinata nu a avut atatea lucruri de impachetat s-a mutat repede in camera cu Naruto.
-Ei dar papusa se pare vom dormi impreuna saptamana aceasta si sper sa nu fie doar saptamana asta. Spuse brunetul cu un zambet de smecher pe fata.
-Si ce nu-ti pare bine ca stai cu mine o saptamana? Spuse rozalia radicand din spanceana vrand sa vada reactia brunetului.
-Sigur ca-mi pare bine doar nu crezi ca sunt un prost sa nu pierd noptile cu tine sa te privesc , sa te sarut , sa te stiu aproape. Spuse brunetul in timp ce se apropie de rozalie.
-Sasuke de cand ai tu pearcing in spranceana? Spune rozalia in timp ce se uita la fata acestuia vadn sa vada mai bine cum arata cu pearcingul.
-Il am de ceva vreme si vreau sa-mi mai fac unul in limba si iti promit ca ma voi potoli. Spune brunetul cu una din fetele lui nevinovate de catelus.
-Bine dar cand iti faci pearcingul in limba vin si eu sa-ti fie clar domnule Uciha! Spuse Sakura hotarata.
-Fie cum vrei tu dar iti faci un tatuaj! Spuse Sasuke in timp ce o privea pe rozalie.
-CE TATUAJ????? Spuse rozalia spariata.
-Stai linistita am glumit eu imi voi face tatuajul si renunt la pearcingul in limba. Spuse Sasuke uitandu-se la iubita lui.
-Si cu ce va fii tatuajul? Intreba curioasa rozalia
-Vei vedea peste trei zile pana atunci este o surpriza! Spuse Sasuke facandu-i cu ochiul Sakurei.
-Cum spui tu. Hai sa ne culcam maine avem o zi lunga. Spuse Sakura in timp ce ce apropie de Sasuke pentru al saruta de noapte buna.
Acesta o trase spre el jucandu-se cu limba Sakurei intrun final cei doi au adormit iar Hinata si Naruto erau deja in lumea viselor.

Cam acesta este capitolul nextul il voi posta maine in cel mai rau caz peste trei zile. Astept sa comentati noul capitol.[posturi unite]
http://www.youtube.com/watch?v=evOnqjuDx1Q melodia preferata a Sakurei

Răspunsuri în acest subiect
RE: Viata se schimba odata cu trecerea anilor - de Sakura_night_girl - 21-06-2009, 02:20 PM
RE: Viata se schimba odata cu trecerea anilor - de Annya_Anna - 24-06-2009, 02:21 PM
RE: Viata se schimba odata cu trecerea anilor - de Who said i have to be normal - 12-07-2009, 10:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Oamenii se schimba si eu la fel *Saiko* 6 6.216 29-01-2010, 07:55 PM
Ultimul răspuns: *Ella*

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)