Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

parodie Naruto, cu prezentatoarea Lenna in direct si in reluare numa' la OTV B-)

Pt ca draga mea sys ma rugat...de fapt eu mam milogit sa fac nextul uitel:))...sper sa va placa...plus ca Lenna e in spital...are nevoie de o inocuitoare

Ella: Bine v-am regasit dragi cocalari ai Romaniei...Ma numesc Ella si o sa prezint in locul dragei mele colege Lenna; care din propria prostie se afla la spital.
In continuare vom citit cateva urari de insanatosire primite de la voi pt draga de Lenna:

Diaconescu: Ma falimentezi! Elodia era atractia principala! Iti urez sa te calce masina.

Ella: O.O

Sas'ke: O sa te prind dezertoareo. Nemernico vin dupa tine mwuhahaha. Lasa ca ies eu de aici si o sa iti dau un motiv sa stai in spital.

Ella: T.T...Sa vedem ce mai avem in aceasta seara de dezbatut. (dupa 10 min in care tot caut printre harti).
Ce pui lu' Sas'ke, nu aveti nimic de prezentat. Si eu ce dracu fac in direct?
Voi profita de momentul acesta sa transmit un mesaj urgent pentru Sas'ke:
Bou dracu, ma inseli, ai?! Lasa nemernicule ca iesi tu din inchisoare si vi acasa. Tampitu dracu dai si autografe. O sa vin dupa tine fut*ti mortii mati mwuhahah...

Publicitate:

Respiratie proaspata ca ghiata. Dinti Dv vor straluci in bataia curcubeului. Folositi uimitoarea pasta de dinti Colgate. Savanti nostrii au descoperit ca sporeste caderea dintilor cu 80%. Va garantam ca veti arata superb exact ca in imagine: http://www.popular-pics.com/PPImages/Colgate_Smile.jpg
Si in plus pretul e un chilipir doar 15336564 lei noi.

Din nou in direct:

Ella: La dracu boule, unde esti cand am nevoie sa dai autografe >.<. Iar a venit Cna-ul peste noi.

____________________(dupa 10 min in care am facut mortal kombat cu Cna-ul)

Ella: Am revenit in direct...imi cer scuze pentru fazele violente. Asta o sa primesti si tu Sas'ke tampitule.
Pentru ca nu avem ce face mergem sa o vizitam pe Lenna.

____________________(in drum spre spital)

Ella: Suntem in autocarul emisiunii. Ne indreptam catre spitalul 9...Da stiu pentru ce e spitalul 9 dar nu e vina mea ca la aia normali nu mai aveau loc.

____________________(Lenna se uita pe OTV)

Lenna: Ce dracu?! Vin dupa mine!!! Trebuie sa scap de aici. Nu ma lasa nici macar o ora in pace fanii astia.

In timp ce Lenna a sarit de la etajul 3 si din fericire nu a patit nimic si in plus a mai putut si sa fuga spre mare...Noi am ajuns

Ella: Se pare ca draga noastra colega a inceput in antrenament special. Am vazut-o fugind spre mare dand din maini si urland. Ma duc si eu! AAAA...

Si dac toti au plecat...emisiunea se incheie aici...Pana data viitoare...La revedere cocalarilor/ mos craciun/ vecina de la 3/ toata lumea

Sper sa va placa:))
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler

Răspunsuri în acest subiect
RE: parodie Naruto, cu prezentatoarea Lenna in direct si in reluare numa' la OTV B-) - de Elina - 11-07-2009, 09:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Invata sa joci ! ( parodie Naruto ) Erina Ozaki 0 3.259 11-02-2010, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Parodie Naruto cu prezentatoarea Lenna în direct ÅŸi în reluare numa' la OTV-sezon II Alany Aysee 7 6.755 07-02-2010, 05:30 PM
Ultimul răspuns: Alany Aysee
  Parodie [+18] Hetalia 2 3.600 03-10-2009, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Kayura
  Parodie XD Yumina 4 4.404 03-08-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  Oraselul Naruto-Parodie Naruto StarRalu 10 7.220 16-05-2009, 10:39 AM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Un basm ce n-ar trebui citit copiilor [Scufita Rosie] [parodie naruto] StarRalu 22 22.922 15-03-2009, 05:39 AM
Ultimul răspuns: Kuromi
  Explozie De Zambete-Cu Caracterele din Naruto!-(parodie)by Ayame&Akasuna! o0o-ayame-o0o 6 7.930 07-02-2009, 09:23 PM
Ultimul răspuns: Dizzy
  La plaja-parodie Naruto StarRalu 2 6.047 18-12-2008, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Kali?!

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)