Sincera sa fiu am vazut cateva episoade, dar mai mult am citit manga-ul, cu care sunt la zi. Povestea mi s-a parut, la inceput, oarecum telenovelistica*mda, ratusca cea urata ajunge in lacul cu lebede* , dar apoi am fost surprinsa sa descopar ca asa-zisa ratusca nu are de gand sa se lase de vechiurile obiceiuri, cum ar fi uitatul pe intuneric la filme de groaza, coletionatul de chestii ascutite, manechine desfigurate si alte chestii scary.
Stiu sigur ca de fiecare data am sa rad la acest anime/manga si ca Sunako'chan va fi mereu "domnisoara" sadica si iubitoare de intuneric*radiant creatures - that was damn funny *
E mare pacat ca este on-going, ar fi fost frumos sa fie terminat si sa nu ne mai tina cu sufletul la gura.
Stiu sigur ca de fiecare data am sa rad la acest anime/manga si ca Sunako'chan va fi mereu "domnisoara" sadica si iubitoare de intuneric*radiant creatures - that was damn funny *
E mare pacat ca este on-going, ar fi fost frumos sa fie terminat si sa nu ne mai tina cu sufletul la gura.
She is a living existence of selfishness.