10-07-2009, 06:04 PM
poi daca am vazut topicul am zis aici e de mine:
1. Cand intrati in bucatarie incendiati casa?
Bine la inceput o incendiam rau de tot( nu era vorba de foc, ci de fumul negru si gros care iesea din cuptor), dar acum e super, pot gati o zi intreaga fara sa ma opresc, iar la final vorba tatei cand gusta ce a iesit este : " Orice ar iesi din mainile ei in bucatarie, e delicios! "
2. Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
Ei bine intr-o frumoasa zi de vara eu si prietena mea cea mai buna, ramase singure la mine acasa, am zis hai sa facem clatite....so am facut compozitia( care abia dupa 4 incercari a reusit sa aiba toate ingredientele), dar compozitia noastra cam dansa in tigaie ca era prea subtire, eh lasa ca am pus eu faina cat sa o fac aluat, in cele din urma ptr mea a reusit sa o faca perfecta. Apoi cand sa le coacem am avut probleme serioase mai ales ca nu reuseam sa le intindem uniform...oricum pana am facut noi 3 clatite a venit mama.
3.V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
Niciodata, si nici nu o sa ma tai.
4.Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Pentru mine gatitul este cu siguranta o forma de relaxare.
Cat despre retete voi revenii cu cateva interesante :X
1. Cand intrati in bucatarie incendiati casa?
Bine la inceput o incendiam rau de tot( nu era vorba de foc, ci de fumul negru si gros care iesea din cuptor), dar acum e super, pot gati o zi intreaga fara sa ma opresc, iar la final vorba tatei cand gusta ce a iesit este : " Orice ar iesi din mainile ei in bucatarie, e delicios! "
2. Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
Ei bine intr-o frumoasa zi de vara eu si prietena mea cea mai buna, ramase singure la mine acasa, am zis hai sa facem clatite....so am facut compozitia( care abia dupa 4 incercari a reusit sa aiba toate ingredientele), dar compozitia noastra cam dansa in tigaie ca era prea subtire, eh lasa ca am pus eu faina cat sa o fac aluat, in cele din urma ptr mea a reusit sa o faca perfecta. Apoi cand sa le coacem am avut probleme serioase mai ales ca nu reuseam sa le intindem uniform...oricum pana am facut noi 3 clatite a venit mama.
3.V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
Niciodata, si nici nu o sa ma tai.
4.Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Pentru mine gatitul este cu siguranta o forma de relaxare.
Cat despre retete voi revenii cu cateva interesante :X
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^