09-07-2009, 12:21 PM
Salut!
Imi place capitolul.
Greseli de tastare nu am vazut ,doar ca am observat o micuta repetitie si anume :
In rest totul este mai mult decat excelent.
Ideea ficului este originala si ti-am mai citit cateva capitole din ficul asta doar ca de pe alte siteuri.
Ma bucur ca l-ai postat si aici.
Mi-a placut foarte mult conversatia Sakurei cu Ino pe drum lagata de ziua ei si atunci cand Ino a venit la Sakura acasa. Astea ar fi fazele preferate din capitol.
Sper sa postezi cat mai repede urmatorul capitol.
Ja Ne :bye:
Imi place capitolul.
Greseli de tastare nu am vazut ,doar ca am observat o micuta repetitie si anume :
Citat:uitat să spun că acum locuiam singură. Mă mutasem într-un apartament acum 5 ani şi nu mă deranja că stăteam singură acum. Nu era tot timpul aşa, iar locu lacela era încărcat de amintiri. Am uitat să spun că acum locuiam singură. Mă mutasem într-un apartament acum 5 ani şi nu mă deranja că stăteam singură acum. Nu era tot timpul aşa, iar locu lacela era încărcat de amintiri.
In rest totul este mai mult decat excelent.
Ideea ficului este originala si ti-am mai citit cateva capitole din ficul asta doar ca de pe alte siteuri.
Ma bucur ca l-ai postat si aici.
Mi-a placut foarte mult conversatia Sakurei cu Ino pe drum lagata de ziua ei si atunci cand Ino a venit la Sakura acasa. Astea ar fi fazele preferate din capitol.
Sper sa postezi cat mai repede urmatorul capitol.
Ja Ne :bye: