08-07-2009, 10:22 AM
let me see.Sunt mai multe(adica o gramada) de lucrui care imi plac, but in fine.
Ce imi place.
*Sa desenez, sa scriu si sa dansez. E un sport dansul, pe mine una ma relaxeaza atunci cand am nervi, macar stiu ca trebuie sa fiu disciplinata ca sa imi reuseasca coregrafia. Skaterii
*Sa stau ca calculator, oricum nu am ce face asa ca stau acolo si citesc ceva interesant.
*Sa inot.
*Culorile/curcubeul/ploaia.
*Metal/Rock/Punk ( in general rock si punk si pop-punk )
ce nu imi place:
*Manelele/Cocalarii/Manelistii/Pitzipoancele
*Tipele imbracate in roz, cu 80 de kg de fard pe pleoape si 3 kg de rimel.
*Oamenii reci/indiferenti care nu rad, doar pentru ca au o problema. Sun enervanti. Dar razi frate ca nu mori, in plus am prieteni asa si pot sa zic ca nu ma simt bine cand su schiteaza nici un sentiment.
*Sa nu rad o zi. Eu neaparat trewbuie sa rad o zi deoarece mpur si simplu imi place sa rad.
*Soarele. Prea mult strica ( la mine da >< )
Ce imi place.
*Sa desenez, sa scriu si sa dansez. E un sport dansul, pe mine una ma relaxeaza atunci cand am nervi, macar stiu ca trebuie sa fiu disciplinata ca sa imi reuseasca coregrafia. Skaterii
*Sa stau ca calculator, oricum nu am ce face asa ca stau acolo si citesc ceva interesant.
*Sa inot.
*Culorile/curcubeul/ploaia.
*Metal/Rock/Punk ( in general rock si punk si pop-punk )
ce nu imi place:
*Manelele/Cocalarii/Manelistii/Pitzipoancele
*Tipele imbracate in roz, cu 80 de kg de fard pe pleoape si 3 kg de rimel.
*Oamenii reci/indiferenti care nu rad, doar pentru ca au o problema. Sun enervanti. Dar razi frate ca nu mori, in plus am prieteni asa si pot sa zic ca nu ma simt bine cand su schiteaza nici un sentiment.
*Sa nu rad o zi. Eu neaparat trewbuie sa rad o zi deoarece mpur si simplu imi place sa rad.
*Soarele. Prea mult strica ( la mine da >< )
-