Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My bad boy

Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.
1:O sa fie un fic sasusaku
2:Sasu va aparea in kp 2 sau 3
Cap. 1: Plecarea
Mandra luna vegheaza pe langa printzesele ei sclipitoare. Ele danseaza un dans neintzeles de nimeni.
E miezul noptii, cand toata lumea doarme, in afara de mine. Cine sunt eu? Floarea de cires, din Austria, Sakuta Haruno. O fata de 17 ani, timida, spontana, intotdeauna cu zambetul pe buze. Cu parul roz deschis, ca al mamei, iar ochii de un verde albastrui ca marea. Cred ca va intrebatzi de ce nu dorm, asha-i? La 4 dimineatza voi pleca intr-un loc de vis: pe malul marii adriatice.Sunt foarte emotionata! Ma intreb: Cum o fi in Italia? Afara bate vantul. Din cand in cand se mai aude urletele lupilor din departare. Am uitat sa va spun: casa mea este la munte, in Alpi.
Pana la urma, ma cuprinde somnul dulce, si adorm. Ups! Am uitat sa-mi pun ceasul sa sune! Din fericire, scumpul meu verisor are grija sa ma trezeasca. Naruto este un baiat in varsta de 18 ani, blond, un blond ca soarele, ochii de smarald ii dau un ,,gust" aparte, foarte spontan, shi, cateodata timid. Imi seamana in mai multe puncte de vedere, dar unele dintre ele ar fi ca intotdeauna il vezi cu zambetul pe buze shi cu multa adrenalina in el. Ii multzumesc politicos shi il rog sa iasa din camera pentru a ma pregati. Nu am nevoie la wc, dar ma duc in baie pentru a ma spala pe fatza shi pe dintzi. Cand termin, ma duc spre garderoba mea, pentru a-mi alege hainele. In cele din urma mi-am ales un maiou bleu cu un decolteu exagerat, o pereche de pantaloni scurtzi de culoarea parului meu, shi niste adidasi roz de la Nike. Il chem pe Naru- pentru ca asha zic eu- sa-mi ia bagajele, un pic cam multe dupa parerea lui, shi ma indrept spre parter, unde ma ashteptau parintzii mei.
- Buna dimineatza, mama, tata! spun eu, luandu-i pe fiecare in bratze.
- O sa ne fie dor de tine, draga noastra. Shi de tn Naruto! spune mama, conducandu-ne spre usha.
- Nu va facetzi griji, o sa fim bn. Comunicam prin telefon, spuse Naru in timp ce ne urkm intr-un mitzubishi (shtiu k nu am scris corect) negru.
El a dat drumul la muzik, iar eu manank nishte porumb prajit. Nu shtim ce ne ashteapta akolo, dar shtim ca o sa facen tot posibilul sa ne distram la MAX.
Mingea de foc rasarea incet, incet, aducand lumina shi gonind intunericul.
*************************** Va urma*********************************
Pls criticatzi-ma. Numai din gresheli invatzam.
Sakura:
Dak dragostea mea s-ar masura, itzi spun k te iubesk pana la cea ma indepartata stea
100% numai a ta
Dragostea e ca o floare. Trebuie sa-i dai apa, lumina shi soare. La fel ca shi floarea, daca dragostei nu-i dai atentie, iubire shi loialitate se va ,,ofili" shi nu va mai reinvia niciodata.
[Imagine: 804a26f6e3aa9007.jpg]

Am incercat sa-ntalnesc alt baiat.
M-am prefacut insa n-am rezistat.
Gandul imi zboara la tine mereu.
Stiu nu-i bine dar asta sunt eu.

De ce imi spui ca ma iubesty
Cand u nu sty sa pretuiesti
De ce imi spui ca ai pe altcineva
Cand eu sunt viata taaaaa

Ingeras din cer picat
Ochii tai m-au fermecat
Dintr-o singura privire