Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bakuman

Meh, la inceput eram chiar sceptica in privinta lui Bakuman, poate ptr ca-mi era destul de neclar ceea ce trata, dar pe masura ce am urmarit seria a ajuns sa devina poate chiar ongoingul meu preferat. Si ca sa vezi chestie, ultimul chap e cliff hanger =/

Pe langa faptul ca e destul de educativ in ceea ce priveste desenul, eu fiind destul de interesata de subiect, ofera si un inside view asupra industriei manga. Plus ca partea de romance dintre Mashiro si Azuki mi se pare absolut adorabila, imma sucker for those kinds of innocent love stories.

Ma amuza la culme Niizuma Eiji or whanot, si cum alearga el de colo colo cu penitele la ureche. De asemenea Hiramaru e genial, the way he tries to fake different illnesses to escape the manga industry, sau cum pur si simplu fuge de editorul lui[care e creepy rau, btw]

Ma cam seaca editorul lor nou, e way too happy ptr gusturile mele. Cel vechi mi se parea mai bun.

Sincer chiar vreau ca Ashirogimuto sa-si capete propriul lor anime, desi avand in vedere ce s-a intamplat in ultimul chap, apele se anunta a fi destul de tulburi ptr cariera lor de manga ka..

Răspunsuri în acest subiect
Bakuman - de Yaiba - 27-08-2008, 09:31 AM
RE: Bakuman - de chibiko - 27-08-2008, 04:09 PM
RE: Bakuman - de Spark - 12-12-2008, 04:51 PM
RE: Bakuman - de dawn - 06-07-2009, 12:58 AM
RE: Bakuman - de Spark - 24-07-2009, 06:49 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Bakuman manga in romana ady_x 8 8.672 22-05-2009, 06:02 PM
Ultimul răspuns: ady_x

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)