Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Marquiza dragostei. Contesa tradarii. [+16]

Bn avand in vedere ca nu mi-am salvat toate capitolele in PC ( scuze , nu am crezut ca voi fi chiar asa ghinionista ) va trebui sa refac cateva capitole , multumesc pt intelegere!

Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Ingeri pazitori

Intr-un tarziu a coborat si Sasuke care era uimit de prezenta mea acolo . Ma privea provocator , intarindu-si dorinta de posesiune . Nu stiu exact ce gandea , dar avea acea sclipire in ochi , cred ca avea o idee si nu cred ca ma avantaja. Deranjata de privirile patrunzatoare ale brunetului , l-am intrebat pe Deidara :
-De ce se uita sa la mine ?
-Cine ? Sasuke ? Cred ca isi fixeaza o noua tinta , dar nu iti face griji Itachi nu va permite sa ti se intample ceva .
-Da ma simt in sigurata acum . raspund eu ironica .
Dupa cateva momente , o silueta feminina si-a facut aparitia . Nu , nu era mama lui Sasuke ci Karin . Aceasta si-a sarutat iubitul sin e-a salutat iesind spre usa . Dupa micul-dejun l-am rugat pe Itachi sa ma conduca acasa . La un semafor am spart tacerea :
-Ai vazut cum ma privea fratele tau ?
-Da . imi raspunde el . Asculta Sakura ! continua el .Nu e bine sa se apropie de tine , ai inteles ?
-Da . raspund eu norocanuasa . Dar totusi … imi placea cum ma privea , nu-mi pasa ce spui nu cred ca e chiar asa rau .
-Ei bine am ajuns , continuam discutia asta la scoala , luni .
Am dat afirmativ din cap si am intrat in casa primita de la tatal meu . Nu am stat mult timp deoarece mi-am facut siesta si am inceput sa imi fac temele . Stiu suna ciudat , dar nu aveam prea mult timp , la patru jumate a.m. trebuia sa fiu la aeroport si era deja o ora tarzie . “ Oh nu prea cred ca stiu ce trebuie sa fac pe aici , dar ma rog “ stiu suna destul de delasator , dar nu aveam chef de teme . Aveam alte ganduri cum ar fi : “ De ce s-a comportat Itachi asa ciudat ? El niciodata nu a strigat la mine . Si mereu am fost deschisi unul cu altul , dar am senzatia ca ceva s-a schimbat .” . Peste cateva ore am adormit cu capul pe birou , pana cand un zgonot extreme de stigent m-a trezit . Atunci mi-am adus aminte “ Plec la Viena !” . M-am imbracat repede , mi-am luat tot ce mi-a trebuit si am plecat in goana . Ajunsa la aeroport l-am zarit pe tata , care se uita atent la ceas . Stiam ce inseamna asta “ Am intarziat ?” . Tata e o persoana foarte punctuala , mai punctuala decat ceasurile elvetiene .
-Am intarziat? Intreb eu cand ajung in dreptul lui .
-Nu . Haide pune-te pe picioare si urmeaza-ma ! imi porunceste el pe acelasi tot superior ca deobicei . “ Imi aduce aminte de Sasuke ! Dar spre deosebire de Sasuke , tata ma iubeste cu adevarat .”
Ne-am asezat in avion si am asteptat sa poneasca . Ajunsa in Vienna nu am rezistat , doar mi-am lasat lucrurile in camera si am plecat . Am cumparat atatea lucruri de acolo . Luni la scoala Itachi incepea sa fie nervos , vielent la gandul ca eu nu mai apar. Norocul meu fiind cu Deidara si Sasori care incercau sa il calmeze . Intre timp eu ma distram de minune , cumparam tot ce mi se parea special . Am intrat la un moment dat intr-un magazine de articole sportive unde atentia mi-a fost captata de catre un tricou negru . Imi imaginam ingeri in acel tricou , muschi lor bine lucrati alaturi de acel tricou . Ciudat era ca in mintea mea , alaturi de Ingerii mei era si Sasuke : ” Ce ciudat , ce cauta el acolo ?” . Seara m-am intors alaturi de tatal meu acasa , acesta m-a condus acasa dupa care a plecat . Nu a durat mult si a sunat cineva la usa . Spre surpinderea mea erau ingeri , pe acestea i-am chemat in casa , unde fiecare s-au asezat pe canapea . Curioasa i-am intrebat :
Carui fapt ii datorez aceasta neasteptata vizita ?
-Pai nu te-am gasit la scoalasi am fost ingrijorati . imi raspunde Kisaime aratand subtil spre Itachi .
-Ei bine ati picat la fix . V-am cumparat ceva . spun eu aducand tricourile .
-Sakura sunt superbe ! De unde le ai ? intreaba Itachi .
-Din Viena ! Hei de ce ma priviti asa ? Si de ce va indreptati asa nervosi spre mine ? spun eu indepartandu-ma usor .
In secunda urmatoare au sarit toti pe mine si au inceput sa ma gadile . Si au ramas cu mine toata noapte , veghiandu-ma precum ingeri pazitori .

Răspunsuri în acest subiect
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de Annya_Anna - 25-06-2009, 12:23 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de nimeni - 04-07-2009, 06:41 PM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ***candy bar*** - 08-07-2009, 12:44 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de deborah-chan - 13-07-2009, 07:29 PM
RE: [naruto]Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ellamanu - 20-09-2009, 02:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Contesa si piratul. Anu-chan 1 2.611 16-12-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.745 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Marquiza Dragostei . Contesa Tradarii . *Extreme adventure * nimeni 5 4.951 10-02-2010, 02:41 AM
Ultimul răspuns: Aly
  Contesa noptii Tao_Jun 0 3.648 15-09-2007, 06:07 PM
Ultimul răspuns: Tao_Jun

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)