04-07-2009, 03:56 AM
Diacriticile stiu de ce au disparut, voi rezolva si cu astea. E de la editorul de text pe care l-am folosit cand am deschis baza de date, pentru ca nu avea suport pentru ele si bla bla bla, e poveste lunga. O sa vad cum fac sa le recuperez. Deocamdata, daca nu e urgenta, nu va chinuiti sa le modificati, s-ar putea sa se poata modifica singure. O sa mai incerc.
Reputatiile la fel, poate o sa am timp de ele maine, ca nu e chiar atat de complicat si nu ocupa la fel de mult.
Shout-ul trebuia sa il repar de mult, sa apara mesajele automat, dar tot uitam. Am zis sa o fac acum, daca tot a trebuit sa repar si altele...
De restul problemelor nu am timp momentan, serios. Imi pare sincer rau, stiu ca nu e frumos fata de useri, dar pana nu scap de licenta nu pot sta de asa ceva. Dupa... voi face multe schimbari, nu doar reparatii
Si schimbari in bine, ca si-asa site-ul nu a mai fost upgradat de mult. Deja am inceput sa lucrez la unele si cateva sunt intr-un stadiu destul de avansat, deci nu e doar ceva de genul "am niste idei si o sa le pun candva in practica". Aveti doar putina rabdare.
Reputatiile la fel, poate o sa am timp de ele maine, ca nu e chiar atat de complicat si nu ocupa la fel de mult.
Shout-ul trebuia sa il repar de mult, sa apara mesajele automat, dar tot uitam. Am zis sa o fac acum, daca tot a trebuit sa repar si altele...
De restul problemelor nu am timp momentan, serios. Imi pare sincer rau, stiu ca nu e frumos fata de useri, dar pana nu scap de licenta nu pot sta de asa ceva. Dupa... voi face multe schimbari, nu doar reparatii
![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif)