Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Marquiza dragostei. Contesa tradarii. [+16]

Hey, am trecut si eu pe la ficul tau si imi place foarte mult! Ideea imi place si e originala, dar ai avut greseli de tastare si unele propozitii nu le-am prea inteles. So...sa incep sa-ti enumar greselile:
conduo=condu-o
zi=zis
grijasa=grija sa
saptamanieram=saptamani eram
ami=a=mi
vi-am=v-am
josacolo=jos acolo
vocea plapanda a mei lui =cred ca vroiai sa spui vocea plapanda a mamei lu
josacolo eu si Itachi de priveam priveam= aici chiar nu am inteles ce ai vrut sa scri...nu am nici cea mai mica idee!>.<.
Astea au fost greselile de tastare. Mai ai si cateva probleme cu semnele de punctuatie.
Dialogul, pot spune ca mi-a placut...nu a fost nici prea mult si nici sec. La partea asta e bine^^
Naratiunea a fost draguta...nu pot sa spun ca a fost frumoasa ptr ca mai trebuia...
Descrierea nu pot spune ca a lipsit cu desavarsire, dar, intodeauna exista un "dar" parca mai era nevoie. In general imi place ficul tau si se vede ca e o idee originala.
Faza asta mi-a placut cel mai mult:
"A doua zi si-a facut repede simtita prezenta cu vocile ingerilor mei ca ceas desteptator .
- Ce frumoasa e cand doarme , asa-i ? aceasta sigur era vocea lui Itachi .
- Da , oare cat mai doarme ? ii raspunse Sasori
- Nu stiu , dar nu o trezi . Las-o sa doarma . ii replica Deidara . Vocile acelea mi-au condus spiritul pana in viata reala , unde am deschis ochii zambindu-le . I-am zarit pe fiecare si i-am intrebat :
- De ce ma priviti asa ?
- Esti frumoasa . imi raspunse Itachi . Parul tau rozaliu , ochii tai verzi , corpul tau ..... esti o splenduare . La auzul acestor cuvinte am suras si m-am uitat la ceas .
- Cat e ora ? am tipat eu agitand ceasul . De ce nu m-ati trezut ? Vi-am spus sa ma treziti daca dorm atat . Toti au inceput sa rada facandu-ma sa ma grabesc si sa cad in nas .
- Ai prins un iepure ? ma intreba Deidara . "
Chiar a fost draguta! so...astept cu nerabdare nextu si sper ca nu te-a suparat commu' meu!
Bye&Gambate&Kissu!^^
Later edit Oups...cred ca am uitat sa spun cat de mult ador titlul de la fic...e...e genial!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de Annya_Anna - 25-06-2009, 12:23 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ***candy bar*** - 08-07-2009, 12:44 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de deborah-chan - 13-07-2009, 07:29 PM
RE: [naruto]Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ellamanu - 20-09-2009, 02:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Contesa si piratul. Anu-chan 1 2.563 16-12-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.658 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Marquiza Dragostei . Contesa Tradarii . *Extreme adventure * nimeni 5 4.835 10-02-2010, 02:41 AM
Ultimul răspuns: Aly
  Contesa noptii Tao_Jun 0 3.595 15-09-2007, 06:07 PM
Ultimul răspuns: Tao_Jun

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)