Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Linistea din-aintea furtunii

Scuzati-mi intarzierea , dar am avut multa treaba dar nu conteaza , caci acum am rezolvat so enjoi:

Capitolul 2
Invataturile fratelui
mai mic

Ryo se ridica in capul oaselor , dar fratiorul lui nu mai era , in locul unde fusese Mijumi era doar iarba�
Ryo se chinuii sa ajunga pana acolo si dadu la oparte cu greu iarba . Mijumi era inca acolo atunci Ryo intelese ca fratele sau detinea doua mari puteri , iar una era sigilata , peste cativa ani urma sa se intarca din nou Inima Taifunului , nu-i ramanea nimic de facut de cat sa-l invete pe Mijumi sa-si controleze puterea descoperindu-si-o si pe a lui �
Mijumi isi deschise un ochi� privi in jur sin u stia unde se afla, dintr-o data :
- Ryoooooooo! Unde sunt ?? Ai sa-mi dai niste explicatii!!! Ryo il auzi si fugi afara si il lua cu greu pe Mijumi in brate si il duse in casa. Il aseza pe pat si ii spuse sa nu se ridice. Se intoarse cu o cana de ceai pentru Mijumi. Apoi :
- Mijumi�stiu la ce te gandesti , e vremea sa-ti dezvalui adevarul�cu 12 ani in urma te-ai nascut mama si tata au fost foarte fericiti�
- Am avut mama si tata?? Si tu i-ai conoscut??
- Da�, Ryo continua povestea�. Tata mi-a explicat ca de-acum in colo tu si cu mine nu trebuie sa ne mai despartim vreodata�indifferent ce s-ar intapla cu mama si tata� despartirea noastra va aduce la sfarsitul lumii� Dupa 2 ani , noaptea aceea groaznica cand ochii tai au devenit galbeni inconjurati de negru iar doua taifunuri in miniature au trecut prin mama si tata ca prin nimic�tu i-ai omorat Mijumi� si imi pare rau� mi-as fi dorit sa-ti pot controla puterea , nici macar tu nu ai putut , aveai doar 2 ani�nici macar nu stiai ce faci , dar ai simptit sentimentul de vinovatie chiar si la varsta aceea� si de aceea am stiut ca nu ai vrut sa faci rau nimanui� Ryo cazu la picorele patului si nu mai spuse nimic� Iar Mijumi se uita cu ochii inlacrimati la fratele sau. Mijumi il lua in brate pe Ryo:
- Multumesc fratioare ca mi-ai sigilat puterea mea distrugatoare nu mai vreau sa fac rau nimanui� Ryo se uita nedumerit apoi intelese, Mijumi stia de la inceput ce se va intampla , cunsotea chiar adevarul , iar el permisese ca puterea sa sa fie sigilata�mijumi invata-se sa citeasca odata cu Ryo cand erau mai mici, dar Ryo nu credea ca o sa gaseasca vreodata jurnalul sau� sau cartea pentru seal-uri�
Ryo intelese ca a fost alegerea lui Mijumi ca puterile sale distructive sa fie sigilate� .

Răspunsuri în acest subiect
Linistea din-aintea furtunii - de Green Silver - 21-01-2008, 11:42 AM
RE: Linistea din-aintea furtunii - de Jigoku - 22-01-2008, 07:35 PM
RE: Linistea din-aintea furtunii - de Green Silver - 22-01-2008, 11:56 PM
RE: Linistea din-aintea furtunii - de Jigoku - 23-01-2008, 10:39 AM
RE: Linistea din-aintea furtunii - de Green Silver - 23-01-2008, 01:18 PM
RE: Linistea din-aintea furtunii - de Zvingli - 24-01-2008, 12:15 PM
RE: Linistea din-aintea furtunii - de Green Silver - 19-05-2008, 09:54 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)