Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Credeti ca merita sa continui acest fic ?
Nu ! Cum sa il lasi ?!
33.33%
5 33.33%
Nu stiu ce sa zic .
20.00%
3 20.00%
Da ! Nu ai nici o sansa cu el . Ideea e fumata . Ai auzit vreodata de cuvantul " ORIGINALITATE " sau " IMAGINATIE " ?!
46.67%
7 46.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

ficul meu Naruto

(24-06-2009, 07:36 PM)Sakura_night_girl A scris: Maine se deschid scolile . (nu suna bine)
Salut ! Sunt Haruno Raluca ! Am unsprezece ani si sunt mezina familiei . Am parul saten , ochii caprui si uneori verzi (hotarasete-te...) , pielea alba , dar vara cand ma bronzez sunt mai mult ciocolatie .(nu inteleg cum se poate schimba atat de mult culoarea pielii daca te expui razelor UV; pielea alba se inroseste putin, dar nu capata un bronz puternic)
So . . . ce sa va mai spun despre familia mea ? Aaaa , da ! (nu se face ! daca scrii o poveste, actiunea trebuie sa fie cursiva, doar nu vrei sa para ca ai scris un lucru superficial, nu? )
Mie , personal , imi placeau (acum nu-ti mai plac ? ) florile de mar sau trandafirii si Sakurei albastrelele .

Ok, actiunea e slabuta, adjectivul 'mulat' e prea de tot, descierile sunt pline de epitete 'expirate', iar partea cu aia e nu-stiu-cine, ala e nu-stiu-cine suna rau de tot (era mai bine daca ai fi mers pe la 2-3 persoane si le-ai fi prezentat-o; sau mai bine vorbeai mai mult cu ea; sau lasai un paragraf mai lung prezentarilor). Te contrazici cu ce-ai scris inainte, cum ca Hinata nu vede ciresul si imediat i-o arati... de undeva. Inainte sa pui fic-ul aici, incearca sa-l recitesti cu atentie, ai avut greseli (nu mai stau sa le ingros si pe acelea). Ai putea face ceva nou, socant, drama, actiune, dar nu uita, nu schimba caracterul personajelor (prea mult) si nici nu trebuie sa ai tentatia de a cupla personaje care nu pot fii impreuna. Si incearca sa scrii cu diacritice.
Sper ca nu te-ai suparat, am incercat sa-ti atrag doar atentia acolo unde ai gresit. Spor in continuare la scris!
Zelia on: DeviantArt & MAL

[Imagine: fiveofusweremeanttobeby.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
ficul meu Naruto - de Sakura_night_girl - 24-06-2009, 07:36 PM
RE: ficul meu Naruto - de an[D] - 24-06-2009, 08:01 PM
RE: ficul meu Naruto - de SoUl EaTeR - 24-06-2009, 09:19 PM
RE: ficul meu Naruto - de Zelia - 24-06-2009, 09:41 PM
RE: ficul meu Naruto - de Sakura_night_girl - 11-07-2009, 02:29 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)