23-06-2009, 03:31 PM
*Cat de des va spalati pe dinti?-de trei ori pe zi..normal *Cand vi se face o carie cat de mica, va duceti imediat la dentist,sau asteptati sa va doara ca sa mergeti cu chiu cu vai?-depinde.... *Mergeti la dentistul de familie sau la un cabinet particular?- *Cate plombe aveti?-3..parca *Cand mergeti la dentist, trebuie sa va faceti programare, sau va primeste oricand?-cu progamare *Cand va plombeaza, va anesteziaza zona sau nu?-nu *Cate carii aveti?- *Stiti ca de la carii netratate puteti ajunge la dializa?-tocmai am aflat *Cand v-ati dus la dentist ultima data?-aaa....luna trecuta *Cand v-ati dus la dentist prima data?-in decembrie *Credeti ca in viitorul apropiat veti merge la dentist?-la cata ciocolata mananc....logic *Aveti si alte probleme cu dintii ( masele lipsa, aparat dentar, dinti ciobiti )?-nu Daca da, cum credeti ca le veti rezolva? Va e frica de dentist?-sincer...prima data si eu am spus "vai ce frica imi e si ce rau e la dentist(bineinteles nu mai fusesem niciodata) dar cand m'am dus am vazut ca nu e rau deloc(vorbesc serios) voi spuneti ca e ingrozitor acolo....pai...depinde si cum e dentistul...