23-06-2009, 02:12 PM
Citat:-Uitateuita-te in cutia de la cadoul tau.Hana te mananc :))
Citat:Brunetulvirgula a ascultat de fata si a deschis cadoul. AcoloIn ea->cutia , nu acolo , caci acolo poate fi si pe pat , sau pe masa era o bratara identica cu cea a fetei. Toti patru au inceput sa rada. Se parese parea ca cei doi aveau gusturi comune. Hinata a primit un ursulet de plus alb cu o panglica la gat pe care scria ’’Pentru cea mai minunata fata.’’, cadoul fiind de la Naruto, iar blondul a primit un parfum.La partea subliniata , puteai sa pui 'Brunetul , a ascultat-o si a deschis cutiuta / cutia (cadoul e el in sine , deci nu poate fi deschis )
Citat:-Daca tot au plecatvirgula ce ar fi sa ne bucuram putin ca sunte singuri ? spuse brunetul.
Citat:-LinistesteteLinisteste-te
Bun , ai tu ceva cu virgulele , deoarece nu le pui chiar unde trebuie si vezi ca mai trebuie sa mai pui virgule pe undeva , pe acolo. In afara de asta , imi place , ai avut cateva chestii cum ar fi repetitiile , maica m-ai scos din pepeni cu repetitiile alea . Cuvantul fata , e repetat de muuulte ori . Incearca sa inlocuiesti cu 'Sakura / sau tipa respectiva ' , iar baatul sa inlocuiesti cu sasuke sau naruto , ma rog . Prea multe repetitii .
Alta chestie , nu stiu , insa ideea cu karin e originala , bravo , insa ai grija sa nu dispara karin de la al treilea capitol iar al patrulea sasuke si sakura sa ramana impreuna , deoarece dispare suspansul si cum mi-am amintit acum cateva zile de el , ti-as sugera sa nu distrugi suspansul . E cel mai important .
Hana , daca ai cv sa-mi zici , imi spui pe messenger si daca te-a deranjat tot acolo imi zici ce anume . Doar Hana imi poate spune daca am suparat-o sau nu .
-