23-06-2009, 02:14 AM
Cand l-am citit prima oara, am avut o reactie foarte furtunoasa (sti). Simteam ca imi vine sa strig de bucurie si de asemenea, ca trebuie sa te cert :-w.Si vad ca dupa ce l-am recitit, am aceleasi sentimente, desi nu ma mai manifest :))
Incep cu sfarsitu..pe dos, da merge.Deci, mi-a placut visul.M-a impresionat faptul ca lupta pentru viata roscatului si nu pentru a sa :X
De actiune ce sa mai spun? Superb. Cand am inceput sa citesc, imi doream sa fie si o scena de sex. Insa la final, mi-am dat seama ca este perfect asa. E adevarat ca mi-ar placea sa vad numai yaoi, insa ce-i prea mult strica.Nu-mi vine sa cred ca spun eu asta :|
Gata, nu mai pot sa gandesc :)).
Va astept cat mai repede cu nextul
pa pa :bye:
edit: l-am recitit a3a oara si am observat asta : "Nu ştiam că sunt atât de pervers pentru a avea astfel de vise". Pai cu un astfel de vis se considera el pervers? oooo nici nu se compara=))
Incep cu sfarsitu..pe dos, da merge.Deci, mi-a placut visul.M-a impresionat faptul ca lupta pentru viata roscatului si nu pentru a sa :X
De actiune ce sa mai spun? Superb. Cand am inceput sa citesc, imi doream sa fie si o scena de sex. Insa la final, mi-am dat seama ca este perfect asa. E adevarat ca mi-ar placea sa vad numai yaoi, insa ce-i prea mult strica.Nu-mi vine sa cred ca spun eu asta :|
Gata, nu mai pot sa gandesc :)).
Va astept cat mai repede cu nextul
pa pa :bye:
edit: l-am recitit a3a oara si am observat asta : "Nu ştiam că sunt atât de pervers pentru a avea astfel de vise". Pai cu un astfel de vis se considera el pervers? oooo nici nu se compara=))
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*