22-06-2009, 12:00 PM
bun....mam uitat si yo peste desene commenturi si nush daca am intteles bine ...desenele sunt copiate cu idigoul sau cu imaginea in fata
Parearea mea: 1.Daca folosesti idigoul poti sa te lasi fara comentarii.
2.Daca desenezi dupa o imagine...tot copiat se numeste..dar copiatu asta si ajuta.....iti formeaza mana ,spirit de observatie etc......k doar asa am inceput si io....4 ani dupa imagini am desenat (intr-un fel ai si de pierdut....cand o sa vrei sa desenezi ceva din imaginatie va trebui sa te chinui....)
3.Desenele modificate in PS- efectele pe care le-ai dat liniei nu au nici un rost...pur si simplu strica.Sau poate ai dat efectu ala doar asa sa nu se vada k i copiat... (nush ce sa zic.....)
4.Desen fara umbre-nu-i desen .
5.Fata de desenele modificate in PS si cele din poze sunt o diferenta destul de mare....teai cam dat de gol cu ele
Nu o lua in nume de rau....pt. mine e tot una e daca tu copiezi sau nu....
comm asta ia-l ca un sfat..nu irosi hartia cu copiatu nare nici un rost .
sayonara!
Parearea mea: 1.Daca folosesti idigoul poti sa te lasi fara comentarii.
2.Daca desenezi dupa o imagine...tot copiat se numeste..dar copiatu asta si ajuta.....iti formeaza mana ,spirit de observatie etc......k doar asa am inceput si io....4 ani dupa imagini am desenat (intr-un fel ai si de pierdut....cand o sa vrei sa desenezi ceva din imaginatie va trebui sa te chinui....)
3.Desenele modificate in PS- efectele pe care le-ai dat liniei nu au nici un rost...pur si simplu strica.Sau poate ai dat efectu ala doar asa sa nu se vada k i copiat... (nush ce sa zic.....)
4.Desen fara umbre-nu-i desen .
5.Fata de desenele modificate in PS si cele din poze sunt o diferenta destul de mare....teai cam dat de gol cu ele
Nu o lua in nume de rau....pt. mine e tot una e daca tu copiezi sau nu....
comm asta ia-l ca un sfat..nu irosi hartia cu copiatu nare nici un rost .
sayonara!