21-06-2009, 03:39 PM
eu pot sa spun ca am trecut prin mai multe perioade si am sa le pun in ordine :
- prima data am vrut sa devin detectiv ( asta se intampla cand ma uitam la serialul acela " Caini detectivi ")
- apoi am vrut sa fiu secretara ( mi se parea ceva usor o cafeluta o barfulita
- apoi am vrut sa fiu om de stiinta ( imi placea idea )
- dar probabil ca cel mai ciudat a fost cand mi-am dorit sa devin inginer chimist
- pe la varsta de 10 ani am vrut sa devin egiptolog
- la 12 ani doream sa fiu cantareata ( sincer inca mai vreau , dar sunt cu picioarele pe pamant . degeaba am voce nu sunt prea avantajata de pozitia geografica) dar sa trecem mai departe
- acum imi doresc sa devin profesoara de franceza , dar sa imi pastrez pasiunile mele cele mai mari : cantatul si modelingul
cine stie poate la anu o sa vreau altceva
- prima data am vrut sa devin detectiv ( asta se intampla cand ma uitam la serialul acela " Caini detectivi ")
- apoi am vrut sa fiu secretara ( mi se parea ceva usor o cafeluta o barfulita

- apoi am vrut sa fiu om de stiinta ( imi placea idea )
- dar probabil ca cel mai ciudat a fost cand mi-am dorit sa devin inginer chimist
- pe la varsta de 10 ani am vrut sa devin egiptolog
- la 12 ani doream sa fiu cantareata ( sincer inca mai vreau , dar sunt cu picioarele pe pamant . degeaba am voce nu sunt prea avantajata de pozitia geografica) dar sa trecem mai departe
- acum imi doresc sa devin profesoara de franceza , dar sa imi pastrez pasiunile mele cele mai mari : cantatul si modelingul
cine stie poate la anu o sa vreau altceva