Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Snow Flower

Ok...vad ca nu a trecut nimeni pe aici care sa iti dea un comment ca lumea. Sper ca nu te vei supara pe mine, dar ai nevoie de cineva care sa iti critice putin povestea, ca sa poti merge mai departe mai bine.
In primul rand, ai mult dialog. Prea mult dialog. Inteleg. E bine sa ai dialog in poveste, dar nu in exces. Plus ca descrierea lipseste aproape peste tot. Incearca sa nu treci de la o faza la alta doar cu dialog. Nu arata bine si nu se intelege. [Mie personal mi-a trebuit putin timp ca sa imi dau seama ca ai trecut de la o faza la alta...credeam ca toti sunt in aceeasi camera cu Set si Anna]
La scenele de dragoste sau cand vrei sa descrii natura si sentimentele personajelor, spun ca descrierea aproape ca nu e simtita. Treci prea repede de la o faza la alta si nu e prea bine.
In al doilea rand, ai multe greseli de exprimare. Stiu ca limba romana e grea, dar totusi... Cuvintele gen "astea", "aia", "ala", se folosesc in limbajul tineretului. Limbajul literar e altceva si te-as ruga sa ai grija la asta. Sunt sigura ca poti sa te abtii de la aceste lucruri si sa te exprimi corect.
Apoi, tastarea. Ai vazut in carti sau in alte ficuri frumoase cuvinte scrise ca pe mess? Sunt sigura ca nu. Incearca sa scrii tot cuvantul [de fapt, te rog asta...]. Apoi cuvintele care contin cratima ["-"] se scriu cu cratima nu cu apostrof, cum scrii tu.
Si...cati tineri sunt? 7 sau 9? Ai scris de mai multe ori ca sunt 9, apoi ca sunt 7...ai scris gresit[sau mi s-a parut mie] niste nume chiar la inceputul povestii...
Apoi... nu mai folosi smile-uri in poveste. Eu cel putin nu am vazut in nici o carte sau fic ca se folosesc smile-uri in loc de descrierea sentimentelor/actiunilor.
Si inca ceva...in dialog, nu mai scrie in 2 limbi! Gosh...scrie in limba folosita...
Actiunea e ok dar trebuie putin inflorita xD....ti-am mai spus...treci prea repede de la o faza la alta.

Pai...sper ca nu te-ai suparat pe mine din cauza lucrurilor pe care le-am spus mai sus, insa vreau sa stii ca eu vreau tot binele acestul fic^^ [chiar daca nu pare xD]
Astept next-ul...si sper ca vei asculta de sfaturile mele, chiar daca criticile sunt mai dure^^

Ja.

Răspunsuri în acest subiect
Snow Flower - de Aida Strory Girl - 18-06-2009, 04:16 PM
RE: Snow Flower - de cookie - 18-06-2009, 11:27 PM
RE: Snow Flower - de Aida Strory Girl - 19-06-2009, 11:33 AM
RE: Snow Flower - de Aida Strory Girl - 19-06-2009, 09:23 PM
RE: Snow Flower - de Botan`chan - 20-06-2009, 06:28 PM
RE: Snow Flower - de Nya. - 20-06-2009, 06:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Animal revenge in the snow... Kato 2 2.401 11-03-2012, 10:33 AM
Ultimul răspuns: Peppers