20-06-2009, 02:05 PM
Nimic nu ma enerveaza mai mult decat :
-rostia unora care se cred cu mult superiori.
-persoanele care se baga in seama fara nici un motiv , care comenteaza si te atata numai poate-poate le dai ocazia sa se ia de tine.Nu stiu cum o fi in alte orase dar de unde sunt eu , chestiilea astea sunt la ordinea zilei . Nu te poti plimba linistit pe strada, nu poti vorbi pentru ca se mai trezeste cate unul sa comenteze si sa te imite.
- minciuna.Are si ea momentele ei cand trebuie folosita dar nu trebuie sa facem din asta o obisnuinta.
- criza economica [ damn it >_< ]
- profesoara mea de latina .Pe langa faptul ca stiu toate lectiile pe dinafara de la inceputul anului la cat ne-a ascultat si para ascultat that crazy old 'baba' -_-', are si o placere in a pune nota 2[eu una am scapt]
- atunci cand e somnul cel mai dulce, my cat begins to meow until i wake up.
- mosquitos[ domn'le cand ii apuca noaptea sa bazaie pe la ureche , imi vine sa-mi dau singura cu un par in cap ]
Si lista poate continua ....
-rostia unora care se cred cu mult superiori.
-persoanele care se baga in seama fara nici un motiv , care comenteaza si te atata numai poate-poate le dai ocazia sa se ia de tine.Nu stiu cum o fi in alte orase dar de unde sunt eu , chestiilea astea sunt la ordinea zilei . Nu te poti plimba linistit pe strada, nu poti vorbi pentru ca se mai trezeste cate unul sa comenteze si sa te imite.
- minciuna.Are si ea momentele ei cand trebuie folosita dar nu trebuie sa facem din asta o obisnuinta.
- criza economica [ damn it >_< ]
- profesoara mea de latina .Pe langa faptul ca stiu toate lectiile pe dinafara de la inceputul anului la cat ne-a ascultat si para ascultat that crazy old 'baba' -_-', are si o placere in a pune nota 2[eu una am scapt]
- atunci cand e somnul cel mai dulce, my cat begins to meow until i wake up.
- mosquitos[ domn'le cand ii apuca noaptea sa bazaie pe la ureche , imi vine sa-mi dau singura cu un par in cap ]
Si lista poate continua ....
[center]
[/center]
[center]I know that i'm not a part of your dreams
But time makes me see that it's easy for me
To pray for the truth and hope to achieve
The love that i hope to find
In you...[/center]
[center]
[/center]
![[Imagine: 444444.gif]](http://i237.photobucket.com/albums/ff252/Nerine_Sia/444444.gif)
[center]I know that i'm not a part of your dreams
But time makes me see that it's easy for me
To pray for the truth and hope to achieve
The love that i hope to find
In you...[/center]
[center]
![[Imagine: elflove.jpg]](http://i237.photobucket.com/albums/ff252/Nerine_Sia/elflove.jpg)