Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gaara of the Sand

Gaara este personajul meu favorit din animeul Naruto. De fapt... Din prima clip? �n care l-am v?zut a devenit personajul meu favorit ever, din toate animeurile. Am avut ceva pentru el �nc? de la bunul �nceput. Nu pot spune c? nu mai exist? astfel de personaje care s? m? fi influen?at, exist? , dar Sabaku no Gaara este singurul personaj care a r?mas primul �n top dintre toate. Nu mi-am schimbat p?rerea ?i m? bucur de asta.
Ochii aceia mi se par minuna?i. At�t sub influen?a lui Shukaku c�t ?i atunci c�nd a fost ' eliberat ' ?i a putut fi ... el �nsu?i, s? zic a?a. At�t acea parte negativ?, controlat? de demon c�t ?i partea lui de sine, mai bl�nd?, le ador. Mi se pare un �ntreg extraordinar.
Cu adev?rat poate fi comparat cu Naruto, un orfan ce nu a avut pe nimeni al?turi de el din cauza a ceea ce s?l??luia �n el. Asta m-a atras foarte tare la el, singur?tatea ?i setea de s�nge ?i s? �i zicem, poate, chiar ?i r?zbunare pentru to?i aceia care nu au ?tiut s? �l aprecieze. Scenele �n care era relatat trecutul lui au fost minunate ?i �nduio??toare. Era at�t de adorabil c�nd era micu? [ sau �n fine, a?a mi se pare mie xD ] . �mi aminte?te de Naruto cu mai multe.. diferen?e, s? le zic a?a. Nu apare ca un idiot �n fa?a celorlal?i ci ca un ' geniu nebun ' [ s? zic a?a ] , un ' demon al nisipului ' care nu ?tie dec�t s? distrug?, este respins pentru asta ?i a?a revenim ?i la Uzumaki. Am�ndoi purt�nd acea?i triste?e... Numai c? unul a fost eliberat �naintea altuia... Pentru c? Naruto a g?sit prietenia �nainte s? devin? ?i el ca ?i Gaara. Asta este o diferen??. Dar puterea de caracter a demonului [ e un alint :]] ] a fost fantastic?, s-a putut descurca ?i chiar a primit mult? admira?ie , din partea mea.
Frica cu care �l priveau ceilal?i poate pare pentru al?i groaznic?, dar mie �mi pl?cea ?i savuram fiecare clip?, era simbolul puterii. ?i apoi c�nd a devenit a?a de 'bl�nd' s? �i zic a?a, c�nd a �ncercat s? se schimbe era adorabil ?i de?i nu �ncepuser? s? �l accepte, vedeau diferen?a.
C�nd trebuiau s? antreneze acei ninja din satul ascuns �n nisip [ el ?i fra?ii s?i ] nu a fost ales dec�t de c?tre acea fat?. XD A fost un moment nepre?uit, genul de personaj ce m-ar caracteriza, ?i eu l-a? fi ales xD. HI hi hi. Eu �l ador din toate punctele de vedere pe ro?catul din Satul Ascuns �n Nisip. Numele mi se pare c? i se potrive?te ca o m�nu??, at�t c�t ?i poreclele r?ut?cioase D: . He is really z? best ev?r!

Răspunsuri în acest subiect
Gaara of the Sand - de sakura_haruno98 - 18-06-2009, 03:35 PM
RE: Gaara of the Sand - de Teh - 18-06-2009, 06:06 PM
RE: Gaara of the Sand - de βεκi - 21-06-2010, 10:50 AM
RE: Gaara of the Sand - de Crazy~Tenshi - 21-06-2010, 03:25 PM
RE: Gaara of the Sand - de Akie - 23-06-2010, 12:31 AM
RE: Gaara of the Sand - de StrawBerry - 03-07-2010, 08:32 PM
RE: Gaara of the Sand - de Biscu' iz back ^^ - 11-01-2011, 11:23 AM
RE: Gaara of the Sand - de DeDal N. - 25-04-2011, 01:55 AM
RE: Gaara of the Sand - de Elyy - 17-07-2011, 04:54 PM
RE: Gaara of the Sand - de Catsz - 17-08-2011, 09:52 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: