Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Internatul iubiri

Avand in vedere ca lui ~Sunako-chan~ nu ii plac melodiile nu am sa mai pun. Nici nu mai intentionam sa pun melodii. Acum am venit cu nextu. Sper sa va placa.

Ajunul craciunului

A doua zi sosi repede in camera brunetului. Fulgii de nea loveau geamul camerei iar apoi se asezau pe solul rece. Ochii de onix ai brunetului s-au deschis usor. Cand a incercat sa se miste a observat ca rozalia dormea cu capul pe pieptul lui. A zambit dupa care a sarutat-o usor pe frunte sa nu o trezeasca. Incepu sa o mangaie dealungul spatelui. Simtind mangaierile lui Sasuke fata deschise usor ochii. Vazand ca fata s-a trezit a sarutat-o scurt pe buze spunand:
-Cum ai dormit, printeso?
-Foarte bine. spuse fata in timp ce il strangea in brate pe brunet.
-Ce vrei sa iti aduca mosu’ ?
-Ce vrea el. Dar... aaaaa... am uitat ca e ajunul Craciunului. zise fata. Trebuie sa ma duc sa o ajut pe Hinata la bucatarie. spuse fata incercand sa se ridice dar mana bruntetului a tras-o inapoi langa el.
-Mai stai putin. Se descurca si singura. E acolo Naruto.
Rozalia zambi usor. Atunci brunetul se urca peste ea si o saruta pasional. A coborat incet spre gatul fetei, dupa care ii saruta sanii. Isi ridica privirea asupra fetei. Aceasta a dat afirmativ din cap. Brunetul o patrunse usor pentru ai nu-i provoca durere. In timp ce penetra usor o saruta. Dupa o jumatate de ora brunetul cazu langa fata. Aceasta il saruta scurt dupa care se ridica.
-Sasuke, trebuie sa o ajut pe Hinata. Daca nu ma duc acum s-ar putea sa nu terminam.
-Bine. Ma schimb si eu si vin.
Fata a mers in camera ei de unde si-a luat o pereche de pantaloni scurti albi, un tricou verde si papucii ei de casa roz.
Intre timp brunetul facea patul. Pe cearsaful albastru era o pata de rosiatica, dar amestecata cu culoarea de albastru era mov. In coltul gurii se ivi un zambet.’’Deci am fost primul. Si poate si ultimul’’ gandi acesta in timp ce privi poza de pe noptiera cu el si Sakura facuta acum o luna.
In bucatarie isi facu aparitia Sakura. Aici Hinata pregatea toate ingredientele pe masa. Naruto statea pe unul din scaunele de la masa privind-o pe fata. Hinata purta o fusta cu care statea in casa albastra si un maieu galben. Naruto o pereche de pantaloni scurti portocali si un tricou alb. Desi afara era foarte frig, in tot apartamentul era cald si bine.
-Neata, Hinata, Naruto! zise rozalia.
-Buna dimineata! Ai sosit la timp. Tocmai vroiam sa te chem. spuse Hinata.
In bucataria si-a facut aparitia Sasuke care era imbracat cu o pereche de blugi lungi negri, un tricou negru si era incaltat cu o pereche de adidasi negri de la Nike.
-Naruto, nu trebuia sa plecam undeva ? spuse acesta.
-Ba da. Am uitat. Ma imbrac acum.
Sakura se uita nedumerita la nestiind despre ce vorbeste. Apoi s-a dus langa Hinata si au inceput sa pregateasca ceva de mancare pentru seara aceea deoarece seara trecuta au fost sunate de bucatarul sef de unde au comandat mancarea iar acesta le-a spus ca nu au ingredientele necesare pentru prajitura.
Naruto a venit iar impreuna cu Sasuke au plecat.

***Dupa cinci ore***
Pe usa au intrat brunetul si blondul. In apartament mirosea a scortisoara, iar in bucatarie masa era plina de prajituri. Blondul cum a vazut a sarit pe ele dar vocile fetelor l-au oprit :
-Naruto, Naruto... nu poti astepta pana diseara ? spunand asta toti au inceput sa rada.
Baietii si-au dat jos gecile dupa care au mers in camere pentru sa se schimbe in ceva mai lejer. Sasuke intr-o pereche de pantaloni scurti albi su un tricou albastru iar Naruto ca dimineata. Hinata a incuiat usa de la intrare, dupa care a venit si s-a asezat pe canapeaua din piele alba langa Naruto. Sasuke statea pe un fotoliu, iar Sakura in bratele acestuia. Dupa ce au gasit un film au fost cu totii de acord sa il urmareasca. Era un film horro. Sakura il tinea strans pe Sasuke in timp ce capul ei statea pe umarul acestuia.
-Sasuke, daca vrei ma duc sa stau pe fotoliu. spuse aceasta.
-Nu fi prostuta. Nu ma deranjezi. zise acesta sarutand-o pe frunte.
Aproape de sfarsitul filmului, se auzi o bataie in usa. Hinata s-a ridicat si a mers sa vada ce s-a intamplat. Acolo se afla un barbat.
-Buna ziua. Domnisoara Hyuga ?
-Da, eu sunt.
-Am venit cu comanda dumneavoastra. Unde pun mancarea ?
-Pai aduceti-o aici, in bucatarie.
La auzul mancare Naruto a sarit de pe canapea si a mers in bucatarie. Barbatula a plecat iar Hinata a mers sa vada daca tot ce au comandat a ajuns. Se pare ca nimic nu lipsea.
-Sakura, poti sa vi sa ma ajuti ? spuse fata.
-Da, Hinata. Vin acum.
-Naruto, vino pana aici. spuse Sasuke.
In timp ce fetele asezau masa Sasuke si Naruto stateau si discutau dar incet. Fetele deranjate ca baietii au secrete au hotarat sa se grabeasca. La sfarsit pe masa se aflau multe feluri de mancare cum ar fi ramen, friptura, prajituri etc. Dupa ce au mancat toti s-au dus in camerele lor. In timpul noptii Sasuke s-a dus in sufragerie si a pus sub brad un cadou micut pe care scria ’’Pentru Sakura’’. Dupa aceea a mers in camera fetei. Aceasta dormea ca un inger. Incet s-a apropiat de patul fetei. A ridicat cearsaful si s-a bagat langa ea. I-a cuprins talia cu mainile. Aceasta simtind s-a intors si l-a privit.
-Ce faci aici?
-Pai… am venit sa dorm cu tine.
-Bine. spuse aceasta scurt dupa care lua cearsaful care era numai pe ea si il inveli si pe brunet. Isi puse capul pe pieptul acestuia dupa care adormi.
A doua zi a sosit foarte repede. Cei patru s-au trezit si au mers in sufragerie. Sub brad se aflau multe cadouri. Sakura lua un cadou pe care scria ’’Pentru Sakura’’. Era chiar cadoul pe care Sasuke l-a pus noaptea trecuta acolo. Cand la deschis a observat inauntru....

Răspunsuri în acest subiect

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) natynaty 2 3.286 11-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.361 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Groaza unei iubiri cu un vampir Gothic Lolly Girl 6 4.932 13-02-2011, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  in cautarea iubiri saku vampire 7 4.324 27-12-2010, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Prietenii si Iubiri distruse Crazy Person 2 3.499 12-04-2010, 09:44 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Destinul unei iubiri Alisia-chan* 11 8.864 04-08-2009, 06:04 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  In bratele iubiri(Sasu-Saku) Elina 15 15.032 09-07-2009, 04:54 PM
Ultimul răspuns: Elina
  Oracolul iubiri love_naru_hina 2 4.230 30-05-2009, 08:03 PM
Ultimul răspuns: Alany Aysee
  Memoriile unei iubiri ஜSheirஜ 5 6.065 18-05-2009, 11:10 PM
Ultimul răspuns: ***candy bar***
  Flacara iubiri...(Naruto Fic) †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † 6 8.219 26-04-2009, 02:51 PM
Ultimul răspuns: chrissta

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)