17-06-2009, 11:10 PM
Hy! Am vazut ca ai pus urmatorul capitol asa ca am revenit si eu . Ai avut un inceput foarte bun al ficului, chiar mi-a placut dialogul nu a mai fost sec , descrierea a fost bunicica...cel putin a existat( nu ca in primul), actiunea nu a fost grabita...ai descris cum Naruto si-a rascolit hainele , si-a ales tinuta..........................insa ai terminat dezastrous. ai grabit actiunea foarte foarte mult de la partea in care Ino s-a despartit de Deidara( si motivul a fost chiar amuzant) .Momentul accidentului a fost foarte rapid...acum era pe jos din cauza impactului , brusc naruto a venit a duso la spital...nu mi-a placut deloc faza. Puteai sa descrii mai mult ...cum Ino vedea masina venind sprea ea bla bla bla. Nu ai spus nimic despre momentul in care naruto a vazut-o pe Ino pe jos. Puteai sa zici ca i sa ruinat viata...bla bla bla....doar o iubea nu?
Acum o sa iti zic de bine ca este unul dintre putinele ficuri in care caracterul lui Naruto este exact acelasi ca din anime. Vorbele sunt exact caracteristice lui, felul lui de a fi, reactia sa la unele intamplari. Asta chiar imi place. Deasemnea ma mai bucur pentru ca ai bagat-o si pe Sakura si cu Sasuke si nu te-ai axact doar pe personajele principale. In acest capitol nu am vazut insa atat de multe greseli ca inprimul....deci rezulta ca incepi sa evoluezi. Sper ca nu te-a deranjat com. meu, insa daca e ceva care te-a deranjat spunemi intr-un PM................:*:* si spor la scris nextu'!
Acum o sa iti zic de bine ca este unul dintre putinele ficuri in care caracterul lui Naruto este exact acelasi ca din anime. Vorbele sunt exact caracteristice lui, felul lui de a fi, reactia sa la unele intamplari. Asta chiar imi place. Deasemnea ma mai bucur pentru ca ai bagat-o si pe Sakura si cu Sasuke si nu te-ai axact doar pe personajele principale. In acest capitol nu am vazut insa atat de multe greseli ca inprimul....deci rezulta ca incepi sa evoluezi. Sper ca nu te-a deranjat com. meu, insa daca e ceva care te-a deranjat spunemi intr-un PM................:*:* si spor la scris nextu'!