Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O zi in Akatsuki

Intr-o zi frumoasa de iarna cei din Akatsuki isi pregateau bagajele pentru o zi minunata pe partie.Fiecare si-a ales din dulapuri haine mai groase.Konan si-a ales un pluovar alb cu trei trandafiri albastri in parte de jos a acestuia,o pereche de blugi cu cinci inimioare pe piciorul drept,in picioare si-a luat o pereche de cizme albe pana la genunchi si o geaca albastra cu cate o floare alba pe fiecare maneca.Pein si-a ales o elanca alba cu un dragon negru pe spate,o pereche de blugi negri cu trei taieturi pe genunchi,in picioare si-a luat o pereche de ghete si o geaca neagra.Deidara si-a ales pluovar negru cu scris argintiu ,,Better than you",o pereche de blugi cu cateva cruciulite atasade de o curea neagra cu scris verde ,,Tokio Hotel",o pereche de ghete si o geaca alba.Sasori si-a ales o elanca gri cu cateva imprimeuri,o pereche de blugi cu cateva taieturi,o pereche de ghete si o geaca gri cu un dragon alb pe spate.Itachi si-a ales un pluovar negru,o pereche de blugi tot negri,o pereche de ghete si o geaca neagra cu semnul clanului Uchiha.Kisame si-a ales o elanca albastra spre negru,o pereche de blugi cu cateva taieturi,o pereche de ghete si o geaca de aceeasi culoare cu cea a elancii.Hidan si-a ales un trening gri,o pereche de bascheti gri si o geaca tot gri cu scris argintiu ,,The best" pe spate.Kakuzu si-a ales un pluovar mov,o pereche de pantaloni tot mov,o pereche de ghete si o geaca tot mov.Zetsu si-a ales o elanca verde cu cateva imprimeuri,o pereche de pantaloni verzi,o pereche de ghete si o geaca verde cu patru dungi albe.Tobi si-a ales o elanca portocalie cu doua dungi negre,o pereche de blugi,o pereche de ghete si o geaca neagra.
Cand au ajuns la hotelul unde stateau in acea zi si-au lasat bagajele in camera si s-au dus direct pe partie cu exceptia lui Konan care s-a dus la patinuar.
In timp ce Konan patina o persoana se ciocni de ea,era o fata de vreo 17 ani cuparul negru ca noapte si ochii albastri ca cerul senin,era imbracata cu o elanca alba cu o inimioara pe piept,o pereche de blugi cu trei taieturiin genunchi,iar in picioare avea o pereche de patine albe cu trei dungi albastre,numele ei e Saya.
-Scuza-ma,nu eram atenta,numele meu e Saya,spuse bruneta cu zambetul pe buze.
-Nu-i nimic,numele meu este Konan incantata,spuse aceasta cu zambetul pe buze.
-Ai vrea sa mergem sa bem cate o ciocolata calda,a propus bruneta.
-Bine hai sa mergem ca totusi mi s-a facut cam frig,spuse Konan.
Cele doua se indreptau spre hotel cand deodata peste elle au dat Pein si Itachi.Konan cand i-a vazut s-a enervat.
-Voi doi de ce nu aveti grija pe unde mergeti?a intrebat KOnan din ce in ce mai nervoasa.
-Scuze Konan nu v-am vazut,spuse Pein cu o voce de copi nevinovat.
-Stai putin tu ii cunosti,spuse Saya uimita.
-Da desigur ne cunoaste,spuse Pein.
-Da,Konan imi faci si mie cunostinta cu ei,se ruga Saya de Konan.
-Bine,bine,dar sa fim toti in sala de oaspeti,dar mai intai cineva sa se duca sa ii chepe si pe ceilalti,spuse Konan uitandu-se la Itachi.
-Hai ca ma duc eu,spuse Itachi.
Cei trei se indreptau spre sala sa ii astepte si pe ceilalti.Dupa cateva minute a aparut Itachi cu restul gastii.Konan a inceput sa-i prezinte pe rand noi ei prietene.
-Hey Saya,cine sunt astai si vreunul dintre ei e iubitul tau,spuse un baiat de vreo 18 ani cu parul negru si ochii albastri,numele lui e Cris,fiind imbracat intr-o camasa albastra,o pereche de blugi cu cateva taieturi si o pereche de bascheti negri.
-Hahaha ce amuzant mai esti,spuse Saya putin iritata de aparitia brunetului.
-Saya cine este el?a intrebat Konan.
-E ,,scumpul meu" frate mai mare,Cris,a spus Saya.
Saya nu imi faci si mie cunostinta cu prieteni tai,spuse Cris.
Fata a inceput sa ii prezinte pe fiecare in parte.Dupa prezentari Konan si Saya s-au dus pe patinuar,iar baieti pe partie,pana seara.Cand a inceput sa se intunece toti s-au dus la hotel si s-au pregatit de plecare.Konan si Saya erau foarte triste ca nu au avut destul de mult timp pentru a se distra.
Asa s-a incheiat aceasta zi minunata la munte.
Amintirea este cel mai frumos vis.Nu nega cand esti trist din cauza plecarii unui prieten,nu nega cand o lacrima iti cade pentru acel prieten,spunand,,Nu plang mi-a intrat ceva in ochii",daca ai spuna asa ceva ai demonstra ca esti o persoana fara suflet.
Inscrieti-va pe forumul meu http://www.roseflower.3xforum.ro
[Imagine: chibi_2763.gif]
,emy chibi-ul ingerasului_care_nu_poate_zbura

Răspunsuri în acest subiect
O zi in Akatsuki - de emy_sweet_girl - 15-06-2009, 07:36 PM
RE: O zi in Akatsuki - de Shadow. - 15-06-2009, 07:45 PM
RE: O zi in Akatsuki - de emy_sweet_girl - 16-06-2009, 05:44 PM
RE: O zi in Akatsuki - de sakura_haruno98 - 16-06-2009, 05:51 PM
RE: O zi in Akatsuki - de emy_sweet_girl - 17-06-2009, 10:49 PM
RE: O zi in Akatsuki - de emy_sweet_girl - 19-06-2009, 11:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns