16-06-2009, 11:58 AM
Bine, banuiesc ca daca mai vroiam inca un capitol de yaoi (2 consecutiv... vis implinit) eram prea pretentioasa si nu mi-ar fi facut nici prea bn la creier (oare?). Dar capitolul a fost tare amuzant. Ce haios e si Niiro in anumite mom. Mi-a placut faza "şi se mai numea politist, de fapt era blond, îl întelegeam". Ceva in gen “blond, ce s-ai ceri?” :)). “Probabil ar fi aruncat în mine cu fiecare obiect pe care îl putea prinde” – incerc sa imi imaginez. Si ce tare a fost schimbul de replici intre cei doi, la partea cu “E bine că nu mă faci şi pedofil, puştiule”.
Virgin la 20 si ceva de ani O_o? De obicei astia si-o furau de mult. Asta mi s-a parut putin cam exagerat, impreuna cu plansul in fata altul barbat (nu are orgoliu?). Parca e prea trasa de coada inocenta lui Shiro. In afara de asta, am zis, a fost foarte comic. Mai anticipez faze de-astea...
Poopici si spor la scris
off (to apple sweety-chan): asta inseamna ca stau eu la margine? E bn ca am bretonu' in partea stanga (peretele e in dreapta, zic si eu), sa nu ma vada profele cand vorbesc >:)
Virgin la 20 si ceva de ani O_o? De obicei astia si-o furau de mult. Asta mi s-a parut putin cam exagerat, impreuna cu plansul in fata altul barbat (nu are orgoliu?). Parca e prea trasa de coada inocenta lui Shiro. In afara de asta, am zis, a fost foarte comic. Mai anticipez faze de-astea...
Poopici si spor la scris
off (to apple sweety-chan): asta inseamna ca stau eu la margine? E bn ca am bretonu' in partea stanga (peretele e in dreapta, zic si eu), sa nu ma vada profele cand vorbesc >:)
~~* Visele sunt singura cale de a scapa de realitate *~~
My fic: Pretul unui "NU!" (SK & YYH)
Din intuneric, din nou la lumina (jurnalul unui vampir)
Kira, my evil alter-ego
My fic: Pretul unui "NU!" (SK & YYH)
Din intuneric, din nou la lumina (jurnalul unui vampir)
Kira, my evil alter-ego