14-06-2009, 08:33 PM
"2oo9" -> "2009" pe mass [de exemplu] se foloseste litera "o" in loc de cifra "0", insa acum nu este cazul
"nua" -> "nu a"
"camd" -> "cand"
"zarii" -> "zari"
deci...trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult.
:x:X
imi place titlul, de asemenea si ideea.
nu`ti face griji, capitolul nu a fost chiar atat de scurt...(se intampla la unele ficuri sa fie mai scurte)
as avea si eu o mica intrebare: ai de gand sa faci tot ficul un...jurnal?:d
sau asta e pur si simplu o introducere cu ce s-a intamplat in trecut si fata o sa-si continue viata?:d
descrierea imi place foarte mult, insa dialogul a fost cam sec atunci cand ai citat micile conversatii.
in legatura cu greselile de tastare...nu e nimic grav, sunt sigura ca le-ai facut din neatentie...
astept nextul, si iti urez spor la scris!
bYe:-h
kisses:*:*
"nua" -> "nu a"
"camd" -> "cand"
"zarii" -> "zari"
deci...trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult.
imi place titlul, de asemenea si ideea.
nu`ti face griji, capitolul nu a fost chiar atat de scurt...(se intampla la unele ficuri sa fie mai scurte)
as avea si eu o mica intrebare: ai de gand sa faci tot ficul un...jurnal?:d
sau asta e pur si simplu o introducere cu ce s-a intamplat in trecut si fata o sa-si continue viata?:d
descrierea imi place foarte mult, insa dialogul a fost cam sec atunci cand ai citat micile conversatii.
in legatura cu greselile de tastare...nu e nimic grav, sunt sigura ca le-ai facut din neatentie...
astept nextul, si iti urez spor la scris!
bYe:-h
kisses:*:*
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.