Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire blonda

Disclaimer:Nu detin personajele ce apartin anime-ului "Naruto" si nu fac profit de pe urma acestor personaje si intamplari.

Era noaptea tarziu.in satul Konoha se asternu demult linistea lunii,doar un baiat era stresat de urmatoarea zii,prima zii la Liceul Konoha High.Blondul nu avea deloc somn, asa ca deschise televizorul:nimic de vazut.Il inchise si incepuse sa numere oile;intr-un final adormi.
Razele soarelui isi facura aparitia,trezindu-i pe locuitorii Konohai.In patul sau,Naruto inca dormea.Deodata suna telefonul:
-Neata,mormaila!!Hai trezestete,nu intarzia!
-Neata si tie Sasuke!Mersi ca ai sunat.Ne vedem la scoala!spuse acesta ridicandu-se din pat.
Blondul se duse la baie,isi facuse toaleta de dimineata,apoi isi aranja asternutul portocaliu al patului.Se imbraca in uniforma si cobori jos,la masa.
-Buna dimineata scumpule!spuse mama blondului,Kushina,o femeie de vreo 35 de ani,roscata cu ochii albastrii,o doamna foarte finuta.
-Neata,mama!Unde e Saya?Dar tata?
-Saya e la scoala,iar Minato la munca.
Minato Uzumaki era un barbat in varsta de 39 de ani,blond cu ochii albastrii,ce lucra ca director secund al liceului,si ca profesor de chimie.
Sora baiatului era o tanara de 14 ani,roscata cu ochii albastrii,ce vroia sa devina cantareata.
-Ce avem la micul dejun?
-Paine prajita cu unt.Vrei altceva?
-Nu multumesc,e buna painea.Ma grabesc la scoala.
Naruto manca repede,apoi pleca grbit spre scoala.Pe drum se izbi de cineva.
-Hei fii atent pe unde mergi!
-Ma scuzi,ma grabeam spre liceu.Vrei sa te ajut?sunt cam multe flori.
-Da, mi-ar prinde bine o mana de ajutor.
-Apropo,ma numesc Naruto Uzumaki.
-Sunt Ino Yamanaka.Incantata!
Dupa ce terminara,cei doi plecara impreuna spre scoala.
Ino era imbracata intr-o rochita neagra,mai sus de genunchi,cu maneci de camasa.Cand ajunsera la scoala,clopotelul suna.Ino intrase in clasa,iar Naruto se duse la director.Ino discuta cu Shika,pe care nu-l
vazuse demult,in timp ce intra noul lor diriginte.
-Buna ziua copii!Ma numesc Sarutobi Asuma si sunt noul vostru diriginte,in locul domnului Jiraya,care e pensionar.de azi veti avea un nou coleg.Intra!
-Buna!Ma numesc Uzumaki Naruto si sper sa ne intelegem bine.
-Bine Naruto,vei sta cu Ino in banca.
In timpul orelor,Ino ii prezenta pe fiecare coleg lui Naruto,de la distanta.
In pauza.Sakura se certa cu Karin.Ino se baga intre ele,dar fu inpinsa de cele doua,mai mai sa cada.Insa Naruto o prinse.
-Usor Ino!Ai grija.
-Mersi Naruto!Fetele astea nu o sa termine niciodata.Tot se cearta pentru Sasuke!
_dar tie cum de nu-ti place de el?
-Pai...mi-a placut de el in scoala generala.Apoi,cand a venit Sai,varul lui,in a opta,am fost impreuna,dar m-am certat cu el,si de atunci nu-mi mai place de nimeni.
-Aha.Nasol.Dar ar fi amuzant sa te vad in locul Sakurei.
-Fufo!Ochelaristo!Nu vezi ca Sasuke nu-i pentru tine!
-Mai frunte lata!Nici macar nu se uita la tine!Pe mine ma vrea!
-Terminati!Nu vedeti ca va certati degeaba!striga Sasuke.
-Era si timpul,ma doare capul.se plangea Naruto.
Clopotelul suna.Toti intrara in clasa pentru ultimile ore.Dupa scoala,Sasuke si Naruto o condusera pe Ino,iar dupaia isi continuara drumul spre casele lor.
Hiding from your true power, from your identity it's called...cowardice.
With no action you'll get no reward4

Răspunsuri în acest subiect
Iubire blonda - de wolfkidgirl - 13-06-2009, 05:50 PM
RE: Iubire blonda - de ***candy bar*** - 14-06-2009, 11:44 PM
RE: Iubire blonda - de wolfkidgirl - 17-06-2009, 07:03 PM
RE: Iubire blonda - de wolfkidgirl - 17-06-2009, 10:44 PM
RE: Iubire blonda - de ***candy bar*** - 17-06-2009, 11:10 PM
RE: Iubire blonda - de wolfkidgirl - 22-06-2009, 01:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Blonda Brunetului Kali?! 1 3.978 29-10-2008, 10:38 AM
Ultimul răspuns: Hana-chan