13-06-2009, 03:08 PM
Am vazut aceasta drama acum ceva vreme si am avut timp sa citesc si manga care pot spune ca este foarte diferita de varianta facuta de catre japonezi. Varianta japoneza a fost ceva mai slabuta decat cea Taiwanese insa acceptabila. Daca ar fi sa compar cele doua varianta cea tawainese ar depasi-o pe celalalta, desi are si asta unele puncte slabe. Aici iti dai mai bine seama ca "baiatul" e de fapt "o tipa", iar relatia dintre cei doi protagonisti principali e ceva mai tensionata si unele faze sunt chiar nasoale. Si inca un lucru, actorii care au jucat in varianta japoneza par mult mai batrani decat ceilalalti, deci si aici ar avea un minus. Pe cand interpretarea a fost fara greseala si asta chiar a fost ceva bun in legatura cu ea.
Cu toate asta mie mi-a placut, in special ideea. La inceput am crezut ca o sa fie telenovela insa eh, m-am inselat. Mi-a placut sfarsitul [al celei japoneze] a fost ceva superb.
Personajul meu preferat este Shuichi Nakatsu. Tipu a fost penal in timpul seriei iar varianta lui tawainese este si mai amuzanta si mai plina de surprize. Insa nici Minami Nanba nu a fost mai prejos.
Ca sa raspund eu la intrebare. Da! Este un Hana Kimi Special insa nu e cine stie ce. Explica unele faze din drama si apare si prietena tipei in jurul carei se invarte actiunea din specialul ala. Incearca sa isi dea seama daca el tine la ea si daca stie ca intradevar e o fata... oricum nu e cine stie ce dar daca ai timp de pierdut merita sa te uiti la el.
Ja ne...
Cu toate asta mie mi-a placut, in special ideea. La inceput am crezut ca o sa fie telenovela insa eh, m-am inselat. Mi-a placut sfarsitul [al celei japoneze] a fost ceva superb.
Personajul meu preferat este Shuichi Nakatsu. Tipu a fost penal in timpul seriei iar varianta lui tawainese este si mai amuzanta si mai plina de surprize. Insa nici Minami Nanba nu a fost mai prejos.
Ca sa raspund eu la intrebare. Da! Este un Hana Kimi Special insa nu e cine stie ce. Explica unele faze din drama si apare si prietena tipei in jurul carei se invarte actiunea din specialul ala. Incearca sa isi dea seama daca el tine la ea si daca stie ca intradevar e o fata... oricum nu e cine stie ce dar daca ai timp de pierdut merita sa te uiti la el.
Ja ne...